Det är på Väla det händer

Här hittar du information om nya butiker, evenemang, erbjudande. Vi ses!

Nytt Väla Magasin ute nu!

Tidningen om allt som finns och händer på Väla

Vilka trender gäller den här säsongen? Vad är på gång i regionen? I Väla Magasin får du koll på modet och värdefulla tips, till exempel hur du fixar bästa studentmottagningen eller dukar fint på julbordet. Här finns också reportage om aktuella händelser och intervjuer med intressanta personer.

Väla Magasin delas ut till alla hushåll i utgivningsområdet följande veckor 2017: v 11, 16, 21, 37, 42 samt 47.

Läs hela nyheten  

Väla Fashion Show

Väla Fashion Show på Helsingborg Arena den 21 oktober tänker ta dig med storm! Det blir hits, dans, gala, snygga kläder, show, glädje och energi.

Artisterna är några av de mest populära; David Lindgren, Robin Bengtsson, Lisa Ajax, Wiktoria och Boris René. Allihop har skördat stora framgångar i Melodifestivalen de senaste åren. Med sig på scen har de 20 dansare och ett gäng shownummer som samlar allt i ett; från grymt snyggt mode till sinnesvidgande koreografi.

Det blir föreställningar både kl 16.00 och kl 20.00. Dörrarna öppnas två timmar innan föreställningarna startar. Kom i god tid – det blir upptrappning med happenings innan

Shoppa och få biljett till festen!

Varje tusenlapp du handlar för på Väla berättigar dig till en biljett. Spara kvitton och visa upp på Väla Infocenter. Vill ni sitta tillsammans måste sällskapets kvitton visas upp samtidigt då det är numrerade platser. Dina kvitton stämplas som bevis på att du utnyttjat dem till biljett. 

Inköpsperioden startar 8 september och pågår fram till den 21 oktober eller tills biljetterna tar slut. Tänk på att biljetterna kan ha en strykande åtgång!

Läs hela nyheten  

Resmässan reslust är tillbaka

Arrangeras av Ticket lördag 7 oktober

Om du är sugen på att resa men inte riktigt är klar över var, när och hur? Då ska du besöka Tickets mässa Reslust på Väla lördagen den 7 oktober kl 10–18 på Gamla torget. Är du sugen på USA så ska du besöka Amerikaspecialisten Swanson’s föreläsning kl 11. Lockas du av en kryssning så lyssna till vad MSC Cruises har att säga kl 12. Scandorama/Ölvemarks Holiday föreläser sedan kl 13 om hur du kan ta dig med flyg eller buss lite varstans i världen (anmäl dig till föreläsningarna på vala@ticket.se eller hos Ticket på Väla).

Vad: Minimässan reslust 
När: Lördag 7 Oktober 
Var: Gamla Torget

Läs hela nyheten  

Quinte - Ny Modebutik

Quinte är den lilla modekedjan med det stora sortimentet. De har säsongens modeplagg och accessoarer för kvinnor mitt i livet. En skön mix av kända och okända märken med priser som får många att unna sig vardagslyx. Du hittar Quinte mellan entré 3 och 4, i närheten av Gamla torget. Välkommen!

Läs hela nyheten  
Hämta fler nyheter