• HobbexHobbex
 • LifeLife
 • McDonaldsMcDonalds
 • VoltVolt

Butiker / Mat

  Fritextsök

  Butiksnytt

  Det är på Väla det händer!

  Här hittar du information om nya butiker, evenemang, erbjudande. Vi ses!

  Quinte - ny modebutik

  Öppnat mellan entré 3 och 4

  Quinte är den lilla modekedjan med det stora sortimentet. De har säsongens modeplagg och accessoarer för kvinnor mitt i livet. En skön mix av kända och okända märken med priser som får många att unna sig vardagslyx. Du hittar Quinte mellan entré 3 och 4, i närheten av Gamla torget. Välkommen!

  Sommarens populäraste resmål

  Hit reser Väla-kunderna i sommar

  Väla-kunderna bokar utlandsresor till sommaren som aldrig förr i år. Grekland och Spanien toppar listan över resmål som Väla-kunderna helst åker till. Det visar ny bokningsstatistik från Ticket Privatresor.

  Väla-kunderna har ett stort sug efter utlandsresor under sommarsemestern. Vårens ostadiga väder gör att många vill säkra upp med några veckor i värmen. Resorna går åt i snabb takt och den som vill iväg ska inte vänta med att boka, säger Helena Ståhl, säljchef hos Ticket i Väla.

  Charterresorna har gått åt ovanligt tidigt i år och även på reguljärflyget är efterfrågan hög. Det finns dock fortfarande möjligheter att plocka ihop reguljärflyg och hotell för att hitta en semesterresa till sommaren.

  Lite extra flexibilitet är bra om man är sent ut med sin bokning, t ex när det gäller resmål, avresedag och budget. Vi hjälper också Väla-kunderna att hitta resor med reguljärflyg och hotell nu när chartern börjar bli fullbokad, säger Helena Ståhl. 

  Det är trygga klassiker kring Medelhavet som gäller i för Väla-kunderna sommar. Dessa länder erbjuder många olika resmål som lockar till besök. Grekland är fortsatt ohotad som förstahandsval, med god marginal till tvåan Spanien. Medelhavets raket bland Väla-kunderna står dock Portugal för, där bokningarna ökat med 26 procent jämfört med i fjol.

  Hit reser de som bokar på Väla sommar  
  1. Grekland
  2. Spanien
  3. Cypern
  4. USA
  5. Italien
  6. Turkiet
  7. Kroatien
  8. Portugal
  9. Storbritannien
  10. Frankrike

  Källa: Ticket, bokningar på Väla med avresa under sommarsäsongen, maj-oktober.

  Konsten att knyta och vika

  Lyckas med slipsen, flugan och näsduken i sommar

  Sommaren är fylld av festligheter med allt ifrån sommarfester och strandpartyn till kalas, dop och bröllop. Här får du tips om hur du knyter din slips eller fluga och viker näsduken, detaljerna som kan lyfta din outfit.

  Butiksnytt

  Erbjudanden och nyheter från Välas butiker

  Nya skor, presenttips eller ute efter att göra bra fynd. Under "Butiksnytt" kan du hitta nyheter, tips och erbjudande från Välas butiker.

  Välas presentkort

  Presenten som blir vad du önskar dig

  Du kan köpa Välas presentkort i någon av Välas presentkortsautomater. Du hittar dem i Dubbelgången, vid Väla Infocenter, vid Restaurangtorget och vid entré 5 utanför Pressbyrån. Utanför entré 5 har vi även en presentkortsautomat som är öppen under dygnets alla timmar, även när Väla för övrigt håller stängt.

  Presenten som blir vad du önskar!

  Personal shopping på Väla

  Få hjälp av ett proffs att klä fram det bästa hos dig

  Vår personal shopper är proffs på att klä fram det bästa hos varje person efter behov, kropp, ålder, smak och plånbok. Boka direkt i Väla Infocenter eller ring 042-24 82 80.

  Personal shopping, 55 minuter
  Vi går igenom dina behov samt ger tips och råd om vad du ska tänka på i klädväg och accessoarer. Vår personal shopper följer med och hjälper dig att välja ut plagg under en shoppingrunda. Besök i 2-3 butiker. Pris 650 kr.

  Personal shopping 1 ½ timme
  Vi går igenom dina behov samt ger tips och råd om vad du ska tänka på i klädväg och accessoarer. Vår personal shopper följer med och hjälper dig att välja ut plagg under en shoppingrunda. Besök i 4-5 butiker. Pris 975 kr.

  Personal shopping 2 ½ timme
  Vi går igenom dina behov samt ger tips och råd om vad du ska tänka på i klädväg och accessoarer.Vår personal shopper följer med och hjälper dig att välja ut plagg under en shoppingrunda. Pris 1600 kr.


  OBS:
  Kostnaden för dina klädinköp tillkommer.

  Calzedonia - ny butik

  Öppnat vid Gamla torget

  Det italienska företaget Calzedonia är Europas ledande butikskedja för strumpor, strumpbyxor och badkläder för kvinnor, män och barn. Calzedonias framgång i Europa beror på deras egenskaper av brett sortiment, hög modefaktor, kvalitet och prisvärda kollektion. Kanske behöver din outfit kompletteras med ett par strumpbyxor som är glamorösa, färgade, glittriga eller mönstrade. Allt hittar du hos Calzedonia!

  Intimissimi - ny butik

  Öppnat vid Gamla torget

  Intimissimi riktar sig till en underklädesvärld av känslor, komfort och verkligen elegant smak. En kvinnas dagliga dröm. Med sin unik kombination av kvalitet, romantisk stil och fantasi har Intimissimi fått en trogen kundkrets världen över. Välkommen in i butiken för att handla underkläder, kläder, nattplagg, tofflor och accessoarer.

  Finlayson

  Ny butik på Väla

  Nu har det anrika finska textilföretaget Finlayson öppnat på Väla i Mittgången. Många som minns 70-talet på riktigt kommer att känna igen kvaliteten och Finlaysons unika, fördomsfria och modiga stil. Var du inte med då kommer du att älska mönsterklassiker som Elefantti och Mumin, nya, djärva Tom of Finland och sköna bekantskaper som Hiprakka och Toolari. Välkommen att uppleva en godbit av Finland.

  Vinnarna i Alla hjärtans dag-tävlingen

  Niclas Stark och Jan Hansson

  Priset i Välas Alla hjärtans dag-tävling går till två män som nominerats av sin fru/dotter. Catharina var givmild till Alla hjärtans dag och valde att ge bort upplevelsen till sin man och pappa. Att ge till andra tycker vi är väldigt och de vinner med följande motivering.

  "Jag skulle vilja ge bort den till min man Niclas Stark och min pappa Jan Hansson, för de är hjältar. Till min man för att han finns där och för att han donerade en bit lever till vår son och min pappa för han är bäst."