• SoloSolo
 • Jack & JonesJack & Jones
 • SugoiSugoi
 • VoltVolt

Butiker / Mat

  Fritextsök

  Butiksnytt

  Det händer alltid nåt på Väla

  Park Lane

  Ny butik på Väla Centrum

  Park Lane har sedan 1984 skapat kläder som både är avslappnade och sofistikerade – den perfekta blandningen av brittiska influenser och det stilbildande New England. De kallar det American English. Park Lane representerar ett internationellt sätt att klä sig i moderna klassiker som Oxford-skjorta, pullover och klubbkavaj – plagg som är tidlösa och som snabbt blir favoriter att bära.

  Du hittar butiken mellan entré 2 och 3.

  Välkommen!

  Sweet Waffle

  Ny butik på Väla

  Välas senaste tillskott är Sweet Waffle som öppnat vid entré 5. Hos dem kan du välja mellan mängder av olika färdiga våffelkompositioner och om de ändå har lyckats missa din favorit kan du kombinera ihop din våffla själv! Är du extra hungrig så varför inte ta tre våfflor med topping. Dessutom har de en salladsbar där du själv kan sätta ihop din egen sallad och får en våffla till, med eller utan sesamfrön. Eller varför inte beställa en av deras matvåfflor med lax eller räkor.
  Välkommen!

  Få Välas sommarhäfte

  Fyllt med erbjudanden

  Kickstarta hösten med sensommarens bästa erbjudanden från Välas butiker. Häftet hämtar du i Väla Infocenter och det är först till kvarn som gäller. (Erbjudandena gäller till den 31 augusti.)

  Välkommen!

  Ta en ridtur i Väla Centrum

  Vissa fredagar-söndagar i sommar

  I sommar finns det möjlighet för barn (max 65 kg) att ta en ridtur inne på Väla på garanterat allergivänliga hästar. Tio mekaniska hästar i olika storlekar står redo i hagen att ta emot barnen. Ni hittar dem vid Stora torget, pris 25 kr för en tur.

  När:  
  7-9 augusti
  14-16 augusti
  21-23 augusti
  28-30 augusti


  Sveriges coolaste busshållplats

  Utanför entré 6

  Nu är det ännu skönare att åka kollektivt när du ska shoppa, fika och skämma bort dig själv. Sveriges coolaste busshållplats är klar, och den 10 juli invigdes den utanför entré 6 med bandklippning, orkester och stämning på topp.
  Välkommen in!

  DHL SwipBox i Väla Centrum

  Enkelt och smidigt sätt att hämta dina paket

  Nu kan du enkelt hämta dina paket som transporteras med DHL Express hos oss i Väla Centrum. I samarbete med SwipBox erbjuder DHL Express ett helt nytt leveransalternativ.

  Du hittar boxarna mellan entré 5 och 6, bredvid rulltrappan till Clas Ohlson. Läs mer på www.dhl.se

  Personal shopping på Väla

  Boka via Väla Infocenter

  Bara en massa repriser i garderoben? Osäker på vad som passar just dig? Boka Personal shopping direkt i Väla Infocenter. Vår personal shopper är proffs på att klä fram det bästa hos varje person efter behov, kropp, ålder, smak och plånbok.

  Personal shopping, 55 minuter:
  Personal shoppern går igenom dina behov samt ger tips och råd om vad du ska tänka på i klädväg och accessoarer. Besök i 2-3 butiker. Pris 650 kr.

  Personal shopping 2 ½ timme:
  Allt ovan samt att personal shoppern följer med och hjälper dig att välja ut plagg under en shoppingrunda. Pris 1600 kr.

  OBS: Kostnaden för dina klädinköp tillkommer.

  Köp Välas presentkort dygnet runt

  Presenten som blir vad du önskar dig

  Du kan köpa Välas presentkort i någon av Välas presentkortsautomater. Du hittar dem i Dubbelgången, vid Väla Infocenter, vid entré 5 utanför Pressbyrån samt vid entré 4 mellan Hauffes och Intersport.
  Utanför entré 5 har vi även en presentkortsautomat som är öppen under dygnets alla timmar, även när Väla Centrum för övrigt håller stängt.

  Presenten som blir vad du önskar!

  Rosa magi på ett lyckat Pink Party

  Kolla in de fina bilderna och filmen från festen!

  För tredje året i rad och med publikrekord  blev Väla Pink Party 2015 precis den härliga fest vi drömde om. Vi vill tacka alla glada människor som kom, trots lite kyliga majvindar, njöt av musiken, dansade och åt. Vi vill också tacka alla duktiga entreprenörer, de allra flesta från Väla Centrum, som serverade mat och dryck eller öppnade tältbutik på Pink Party-området, ni gjorde ett fantastiskt bra jobb.

  Till sist vill vi tacka Annika Herlitz,
  Måns Zelmerlöv och Carola för en oförglömlig kväll. Händerna i luften och gung i rumpan, ha en underbar sommar! 

  Kolla in bilderna och filmen här!

  Rapide - på tillfällig besök i Väla

  Fixa bryn och fransar på några minuter

  Rapide är en unik skönhetskedja som specialiserat sig på snabba, tillgängliga och effektiva ögonbryn- och ögonfransbehandlingar för både män och kvinnor. Alla utförda av utbildade hudterapeuter och skönhetsexperter. Från vecka 24 finns Rapide i vår Pop-up store.