• McDonalds v15v16McDonalds v15v16
 • Ecco v 15v16Ecco v 15v16
 • Lilla ItalienLilla Italien

Butiker / Mat

  Fritextsök

  Butiksnytt

  Det händer alltid nåt på Väla

  Bilsalong 24-26 april

  Utanför entré 5

  Välkommen på årets häftigaste bilevent! Regionens tongivande bilhandlare är samlade i en tillfällig mässhall utanför entré 5. Här får du se 40 nya bilmodeller; flera premiärvisas flera veckor innan de globala lanseringarna. Dessutom blir det visning av mode inne i huset och både mässpaket och butikserbjudanden. Gratis inträde!

  Vad? Mode & Motor
  När? 24–26 april
  Var? Bilsalong utanför entré 5 och stationära modevisningar inne i Väla Centrum

  Läs mer här.

  Väla Pink Party 2015

  Shoppa och få biljett

  Lördag den 30 maj kl 18-23 är det Väla Pink Party igen utanför entré 6. Och i år är det en riktig kanon-trio artister: Carola, Måns Zelmerlöw och Annika Herlitz. Shoppa för 1 000 kr och få en biljett, men skynda – det är först till kvarn som gäller! Varmt välkommen, kom som du är och gärna i rosa.

  Vad: Väla Pink Party
  Var: Parkeringen utanför entré 6
  När: Från kl 16.30 kan du komma in på området, konserten börjar kl 18.00 och partyt är slut kl 23.00

  Läs mer här>>

  Boksignering med Sveriges Mästerkock 2015

  Lördagen den 18 april kl 15-16

  Sveriges Mästerkock 2015, Sandra Mastio, signerar sin kokbok Mat av Mastio hos oss. Varmt välkomna till Akademibokhandeln på Väla Centrum!

  Capiendo fiskdeli öppnar

  Den 14 april

  Nu kan du handla hem läckra smørrebrød, patéer, laxtårtor, fiskfrikadeller, röror, skaldjur och lax i alla möjliga former i Väla Centrum. Capiendo fiskdeli öppnar bredvid Pressbyrån vid entré 5.

  – Vi gör både rörorna och smørrebrøden själva för att de ska vara riktigt goda och färska. Välkommen att bli frestad, hälsar Biljana Kolesar.

  Nikita Hair

  Ny butik

  Den nya salongen i Väla Centrum är den 33:e i Sverige och den andra i Helsingborg för Nordens största och ledande frisörkedja. Här finns 8 stolar och en stor produktshop. För att fira invigningen ordentligt finns det massor av fina öppningserbjudanden, på både produkter och behandlingar.
  – Varmt välkommen!

  Lagerhaus

  Ny butik

  Lagerhaus är en inredningskedja med ett brett utbud av prisvärda och praktiska accessoarer med unik design som enkelt förnyar hemmet.  Den första butiken öppnades i Göteborg 1996. Idag har företaget över 30 butiker och en växande e-handel i Sverige samt ett 20 tal butiker i Japan. Du hittar dem vid Bengtsons Ost, närmast är entré 5.

  Njut av alla vårtecken i nya magasinet

  Nu finns det ett pinfärskt nummer av Väla Magasin. Här får du en försmak av modet som får våra butiker att skifta i vårens finaste färger. Dessutom kan du läsa om molnet och spännande nyheter inom skönhetsvård för både män och kvinnor. Har du inte fått hem magasinet, så plocka upp ditt eget ex när du kommer hit.

  Läs magasinet här

  Välkommen!

  Köp dagsfärskt bröd under hela våren

  Röstånga Mölla på Stora torget

  Under hela våren kan du köpa färskt och nyttigt surdegsbröd från Röstånga Mölla på Stora torget. De tänker mikrobiologiskt, från spannmål till färdigt bröd. Med hjälp av färskt stenkvarnsmalet ekologiskt fullkornsmjöl och en naturlig jäst- och sockerfri surdegsprocess skapar de rustika, mättande bröd med högt näringsinnehåll och lågt GI-värde, som dessutom hjälper tarmfloran – och därmed även immunförsvaret – att må bra.

  Neptun Bad & Spa

  På Gamla torget till 31 mars

  Är det dags att köpa ett utomhusspa eller uppdatera det gamla? Under hela mars står Neptun Bad & Spa på Gamla torget och ger dig inspiration och svar på dina frågor vad det gäller utomhusspa, pooler och pooltak. De har dessutom kampanjpriser för Välas besökare. Välkomna! 

  Hobbex

  Ny butik på Väla Centrum

  Hos Hobbex hittar du allt inom radiostyrt, airsoft och luftvapen. De erbjuder även många andra roliga prylar och produkter för en aktiv fritid. Hobbex kommer öppna mellan Scorett och Phone House, närmast är entré 5.

  Läs mer på www.hobbex.se