• Lilla ItalienLilla Italien
 • PåBergs fv13PåBergs fv13
 • PeakPerformance v13PeakPerformance v13
 • Kriss v13Kriss v13
 • Iems v13Iems v13

Butiker / Mat

  Fritextsök

  Butiksnytt

  Det händer alltid nåt på Väla

  Glad påsk

  Fyll ägget med annorlunda karameller i år. Vi har öppet 10-20 på skärtorsdag samt 10-18 på långfredag, påskafton, påskdagen och annandag påsk. 

  Nikita Hair

  Ny butik

  Den nya salongen i Väla Centrum är den 33:e i Sverige och den andra i Helsingborg för Nordens största och ledande frisörkedja. Här finns 8 stolar och en stor produktshop. För att fira invigningen ordentligt finns det massor av fina öppningserbjudanden, på både produkter och behandlingar.
  – Varmt välkommen!

  Lagerhaus

  Ny butik

  Lagerhaus är en inredningskedja med ett brett utbud av prisvärda och praktiska accessoarer med unik design som enkelt förnyar hemmet.  Den första butiken öppnades i Göteborg 1996. Idag har företaget över 30 butiker och en växande e-handel i Sverige samt ett 20 tal butiker i Japan. Du hittar dem vid Bengtsons Ost, närmast är entré 5.

  Kundklubbsdagar hos Kronans Apotek

  Den 25-29 mars

  Det firar de med 20% till klubbmedlemmar, dubbla poäng och överraskningar i apoteket. Representanter från många av deras varumärken finns på plats och den 25 mars bjuder de på fri hurvårds- och makeup-rådgivning. Kaffe och tilltugg serveras. Välkommen!

  (Erbjudandet gäller ej läkemedel och kan ej kombineras med andra erbjudanden).

  Möt polisen, ambulansen och brandkåren

  Blåljus den 11-12 april

  Är du nyfiken på polisens, brandkårens och ambulansens arbete? Kom och träffa dem när de ställer ut i Väla Centrum. Här får du höra hur de förebygger olyckor och bränder – och naturligtvis hur de kan hjälpa dig till vardags och i nödsituationer.

  • Vad: Möt polisen, ambulansen och brandkåren
  • Var: Gamla torget
  • När: 11-12 april


  Njut av alla vårtecken i nya magasinet

  Nu finns det ett pinfärskt nummer av Väla Magasin. Här får du en försmak av modet som får våra butiker att skifta i vårens finaste färger. Dessutom kan du läsa om molnet och spännande nyheter inom skönhetsvård för både män och kvinnor. Har du inte fått hem magasinet, så plocka upp ditt eget ex när du kommer hit.

  Läs magasinet här

  Välkommen!

  Påsklovspyssel hos Panduro Hobby

  Den 27 mars till 6 april

  Från den 27 mars till den 6 april mellan 10-16 kommer du kunna göra fina och häftiga pixel nyckelringar eller en rolig figur i färgglada Hama-pärlor för endast
  10 kr. Varmt välkommen att pyssla med Panduro Hobby!

  Köp dagsfärskt bröd under hela våren

  Röstånga Mölla på Stora torget

  Under hela våren kan du köpa färskt och nyttigt surdegsbröd från Röstånga Mölla på Stora torget. De tänker mikrobiologiskt, från spannmål till färdigt bröd. Med hjälp av färskt stenkvarnsmalet ekologiskt fullkornsmjöl och en naturlig jäst- och sockerfri surdegsprocess skapar de rustika, mättande bröd med högt näringsinnehåll och lågt GI-värde, som dessutom hjälper tarmfloran – och därmed även immunförsvaret – att må bra.

  Neptun Bad & Spa

  På Gamla torget till 31 mars

  Är det dags att köpa ett utomhusspa eller uppdatera det gamla? Under hela mars står Neptun Bad & Spa på Gamla torget och ger dig inspiration och svar på dina frågor vad det gäller utomhusspa, pooler och pooltak. De har dessutom kampanjpriser för Välas besökare. Välkomna! 

  Hobbex

  Ny butik på Väla Centrum

  Hos Hobbex hittar du allt inom radiostyrt, airsoft och luftvapen. De erbjuder även många andra roliga prylar och produkter för en aktiv fritid. Hobbex kommer öppna mellan Scorett och Phone House, närmast är entré 5.

  Läs mer på www.hobbex.se