Butiker / Mat

  Fritextsök

  Butiksnytt

  Det är på Väla det händer!

  Här hittar du information om nya butiker, evenemang, erbjudande. Vi ses!

  Förhandsvisning ”Fifty Shades Darker”

  Biljett säljs i Väla Infocenter

  Häng med på förhandsvisning med Väla av filmen "Fifty Shades Darker". Biljett köper du i Väla Infocenter. Vi har begränsat antal platser och ”först till kvarn...” gäller.
  Tid: 9 februari kl 18.15
  Plats: Filmstaden i Helsingborg
  Pris: 250 kr inkl film, wrap med alkoholfri dryck, popcorn och läsk

  Behöver du hjälp att uppdatera garderoben?

  Boka Personal shopping på Väla

  Bara en massa repriser i garderoben? Osäker på vad som passar just dig? Boka Personal shopping direkt i Väla Infocenter eller ring 042-24 82 80. Vår personal shopper är proffs på att klä fram det bästa hos varje person efter behov, kropp, ålder, smak och plånbok.

  Personal shopping, 55 minuter
  Vi går igenom dina behov samt ger tips och råd om vad du ska tänka på i klädväg och accessoarer. Vår personal shopper följer med och hjälper dig att välja ut plagg under en shoppingrunda. Besök i 2-3 butiker. Pris 650 kr.

  Personal shopping 1 ½ timme
  Vi går igenom dina behov samt ger tips och råd om vad du ska tänka på i klädväg och accessoarer. Vår personal shopper följer med och hjälper dig att välja ut plagg under en shoppingrunda. Besök i 4-5 butiker. Pris 975 kr.

  Personal shopping 2 ½ timme
  Vi går igenom dina behov samt ger tips och råd om vad du ska tänka på i klädväg och accessoarer.Vår personal shopper följer med och hjälper dig att välja ut plagg under en shoppingrunda. Pris 1600 kr.

  OBS: Kostnaden för dina klädinköp tillkommer.

  Rensat efter jul?

  Låt då Butiksloppis sälja dina prylar

  Otroliga värden ligger undangömda i svenska garage och förråd. Prylar som aldrig används. Varför inte lämna dina saker till Butiksloppis på Väla. Butikloppis är som Blocket, fast live. Man bokar hyllor eller skåp via butiksloppis.se och lämnar in sina saker till Butiksloppis som tar hand om försäljningen - enkelt och bekvämt för både säljare och köpare. Man följer sedan försäljningen via en app eller hemsidan. För mer information och bokning klicka här.

  Du hittar Butiksloppis i samma fastighet som Toys "R" Us och Dormy. Välkommen!

  Välas presentkort

  Presenten som blir vad du önskar dig

  Du kan köpa Välas presentkort i någon av Välas presentkortsautomater. Du hittar dem i Dubbelgången, vid Väla Infocenter, vid Restaurangtorget och vid entré 5 utanför Pressbyrån. Utanför entré 5 har vi även en presentkortsautomat som är öppen under dygnets alla timmar, även när Väla för övrigt håller stängt.

  Presenten som blir vad du önskar!

  Gents Barber & Parfume Bar

  Ny butik på Väla

  Gents Barber & Parfume Bar har mellan entré 5 och 6 öppnat Skandinaviens första parfymbar. Sortimentet av dofter i butiken kommer från särskilt utvalda varumärken som bland annat Acqua di Parma, Creed och Penhaligon’s, samtliga parfymhus med lång erfarenhet av dofter och fokus på kvalitet och lyx. För hud-, hår- och skäggvård finns ett brett utbud från anrika brittiska varumärken som Molton Brown och Truefitt & Hill representerade. Utöver parfymbaren kommer en barberare att finnas på plats för att bland annat erbjuda männen en traditionell våtrakning med kniv och varma handdukar i ett avskilt barberarrum. Butikspersonalen är experter inom dofter, hudvård samt hår- och skäggvård.

  Lundbergs Handskar & Väskor

  Ny butik på Väla

  Lundbergs Handskar & Väskor har öppnat på Väla vid entré 3. Så behöver du en resväska, ett par handskar eller är du kanske sugen på en ny snygg handväska, då är Lundbergs butiken för dig. Bra service av kunnig personal och hög kvalité har varit Lundbergs affärsidé sedan vi startade 1928. I butiken hittar du kända varumärken så som Hestra, Samsonite, Guess, Tiger of Sweden, Adax, Baron, Ulrika, Björn Borg m.fl.

  Varmt välkommen.

  Nespresso - äntligen på Väla

  Pop-up butik vid Stora torget

  Välkommen säger vi till Nespresso som öppnat en pop-up butik vid Stora Torget. Här kan du köpa fullt kapselsortiment, alla 24 permanenta kaffeblandningar och även de som säljs tillfälligt i begränsad upplaga. Du kan också köpa ett urval av de senaste Nespresso-maskinerna och framför allt, här kommer du att kunna lämna dina använda kapslar till återvinning. Nespresso hälsar alla nya kunder och alla klubbmedlemmar varmt välkomna.

  Webhallen har öppnat!

  Äntligen har Webhallen öppnat på Väla.

  Grattis alla gamers och teknikintresserade. Nu öppnar Webhallen på Väla Centrum. I butiken hittar du allt för familjen inom hemelektronik, datorkomponenter, vitvaror, barnprodukter och mycket mer. Webhallen har över 40.000 artiklar i sitt sortiment.

  Happy Socks på Väla

  Öppnat mellan entré 1 och 6

  Svenska Happy Socks har satt färg på strumpor sedan 2008. De två vännerna som startade Happy Socks ville förvandla en vardaglig nödvändighet till ett färgstarkt designplagg och samtidigt sprida lite glädje. Nu har de öppnat en pop-up-butik på Väla i gången mellan entré 1 och 6. Här kan du hitta strumpor för vuxna och barn och även underkläder. Handla strumpor och bli lite happy. Eller ge bort och gör någon annan happy. Perfekta presenter.

  Träffa Välas samtalspartner

  Varje torsdag för medmänskliga samtal

  Kl 11-13 varje torsdag kan du träffa prästen Ingrid Dahlström för samtal i sittgruppen i Dubbelgången. Ingen tidsbokning behövs.

  – Du är lika välkommen om du bara vill prata bort några minuter eller om det är något i livet som du behöver ventilera med någon. Här finns utrymme både för det vardagliga och det djupa. För att prata med mig finns det inga krav på tro eller medlemskap i kyrkan. Jag finns på plats just för det mellanmänskliga och medmänskliga samtalet. Som präst är jag utbildad i själavård och samtalsmetodik, och jag har också tystnadsplikt, berättar Ingrid.