• Wok_Kitchen_v17_2016Wok_Kitchen_v17_2016
 • CirkusCirkus
 • Polarn och PyretPolarn och Pyret
 • Kjell och coKjell och co
 • Apoteket Apoteket
 • HobbexHobbex

Butiker / Mat

  Fritextsök

  Butiksnytt

  Det är på Väla det händer!

  Här hittar du information om nya butiker, evenemang, erbjudande. Vi ses!

  Folktandvården Skåne på väla

  Nu hittar du även en toppmodern tandklinik på Väla.

  Välkommen till en tandklinik med generösa öppettider och hög service. Här hittar du kunniga och engagerade tandläkare, tandhygenister, tandsköterskor och annan servicepersonal. Boka tid på 042-406 71 60


  Dormy - ny butik

  Öppnat på Väla handelsområde

  Spelar du golf känner du också till Dormy, det största golfvaruhuset i Europa och heaven för varje golfare. Dormy’s elfte varuhus i Sverige har öppnat i byggnaden där Toys "R" Us och Elgiganten ligger, Björkavägen 107. Här på 1 500 kvm hittar du allt du behöver för dina arton hål – stora testmöjligheter för klubbor samt en stor klädavdelning.

  För mer information och deras öppettider klicka här.

  Väla Skate Open 14-17 juli

  Skatebordtävling och -skola. Anmäl dig redan idag.

  Den 14-17 juli arrangerar vi Väla Skate Open. En långhelg där skateboarden står i fokus.

  Vi kommer bygga upp en 600 kvm stor skatepark på parkeringen. Där kommer det arrangeras tävlingar, skateskola och finnas möjlighet till fri åkning.

  Läs mer, och anmäl dig på vår kampanjsajt för eventet!

  Clas Ohlson - ny lokal

  Du hittar dem nu vid Stora torget

  Torsdag den 16 juni invigde Clas Ohlson södra Sveriges största butik på Väla. Du hittar den nya fräscha butiken nedanför rulltrapporna vid Stora Torget. Välkommen!

  Tiger of Sweden

  Ny butik på Väla

  Tiger Of Sweden är en symbol och ett märke som hyllar det skandinaviska modet. I butiken hittar du snygga och stiliga kollektioner för både kvinnor och män. Butiken ligger mellan entré 1 och 6.

  Varmt välkommen!

  Välas samtalspartner tar sommaruppehåll

  Åter den 18 augusti för medmänsliga samtal

  Till hösten kan du sedan varje torsdag kl 11-13 träffa prästen Ingrid Dahlström för samtal i sittgruppen i Dubbelgången. Ingen tidsbokning behövs.

  – Du är lika välkommen om du bara vill prata bort några minuter eller om det är något i livet som du behöver ventilera med någon. Här finns utrymme både för det vardagliga och det djupa. För att prata med mig finns det inga krav på tro eller medlemskap i kyrkan. Jag finns på plats just för det mellanmänskliga och medmänskliga samtalet. Som präst är jag utbildad i själavård och samtalsmetodik, och jag har också tystnadsplikt, berättar Ingrid.

  Köp Välas presentkort dygnet runt

  Presenten som blir vad du önskar dig

  Du kan köpa Välas presentkort i någon av Välas presentkortsautomater. Du hittar dem i Dubbelgången, vid Väla Infocenter, vid entré 5 utanför Pressbyrån samt vid entré 4 mellan Hauffes och Intersport.
  Utanför entré 5 har vi även en presentkortsautomat som är öppen under dygnets alla timmar, även när Väla Centrum för övrigt håller stängt.

  Presenten som blir vad du önskar!

  Marknadsför ditt företag

  Stå som utställare på Väla Centrum

  I Väla Centrum skapar du affärer, uppmärksamhet och nya kontakter. Runt 100 000 personer i veckan kommer hit; du kan alltså träffa runt 1 500 potentiella kunder i timmen. Här har du ett perfekt ställe att nå många på en och samma gång. Välj mellan att ställa ut på våra flexibla och fräscha utställningsytor eller att testa din affärsidé i vår behändiga pop-up store. Vi hjälper dig med råd om hur du lyckas.

  För mer information och kontaktuppgifter läs här

  Personal shopping på Väla

  Boka via Väla Infocenter

  Bara en massa repriser i garderoben? Osäker på vad som passar just dig? Boka Personal shopping direkt i Väla Infocenter. Vår personal shopper är proffs på att klä fram det bästa hos varje person efter behov, kropp, ålder, smak och plånbok.

  Personal shopping, 55 minuter:
  Personal shoppern går igenom dina behov samt ger tips och råd om vad du ska tänka på i klädväg och accessoarer. Besök i 2-3 butiker. Pris 650 kr.

  Personal shopping 2 ½ timme:
  Allt ovan samt att personal shoppern följer med och hjälper dig att välja ut plagg under en shoppingrunda. Pris 1600 kr.

  OBS: Kostnaden för dina klädinköp tillkommer.

  Väla Parks öppettider

  Avvikande öppettider för Väla Park hittar du här.

  Väla Park har alltid generösa öppettider. Nordic Wellness står öppet dagligen kl 5-23 för dig som mellan all god mat vill ta ett skönt träningspass. Övriga butikerna Willys, KungSängen, Jysk och Jula har lite avvikande öppettider. Se samliga avvikelser här

  Avvikande öppettider