• Cirkus_V33Cirkus_V33
 • Volt_2016Volt_2016
 • HobbexHobbex

Butiker / Mat

  Fritextsök

  Butiksnytt

  Det är på Väla det händer!

  Här hittar du information om nya butiker, evenemang, erbjudande. Vi ses!

  Newbie Store öppnar på Väla

  Den 25 augusti mellan entré 5 och 6

  Snart öppnar dörrarna till en butik för de allra minsta i familjen - Newbie Store. Mjukt, tidlöst och omfamnande. Newbie är en hållbar barnkollektion där all bomull är ekologisk. Färgskalan är nedtonad och den tidlösa designen gör det lätt att kombinera. Kollektionen omfattar såväl kläder som inredning, med särskild omtanke om de små. Finns i storlekar 56-128 cl. Välkomna!

  Behöver du hjälp att uppdatera höstgarderoben?

  Boka Personal shopping på Väla

  Bara en massa repriser i höstgarderoben? Osäker på vad som passar just dig? Boka Personal shopping direkt i Väla Infocenter eller ring 042-24 82 80. Vår personal shopper är proffs på att klä fram det bästa hos varje person efter behov, kropp, ålder, smak och plånbok.

  Personal shopping, 55 minuter
  Vi går igenom dina behov samt ger tips och råd om vad du ska tänka på i klädväg och accessoarer. Vår personal shopper följer med och hjälper dig att välja ut plagg under en shoppingrunda. Besök i 2-3 butiker. Pris 650 kr.

  Personal shopping 1 ½ timme
  Vi går igenom dina behov samt ger tips och råd om vad du ska tänka på i klädväg och accessoarer. Vår personal shopper följer med och hjälper dig att välja ut plagg under en shoppingrunda. Besök i 4-5 butiker. Pris 975 kr.

  Personal shopping 2 ½ timme
  Vi går igenom dina behov samt ger tips och råd om vad du ska tänka på i klädväg och accessoarer.Vår personal shopper följer med och hjälper dig att välja ut plagg under en shoppingrunda. Pris 1600 kr.

  OBS: Kostnaden för dina klädinköp tillkommer.

  Träffa Välas samtalspartner

  Varje torsdag för medmänskliga samtal

  Kl 11-13 varje torsdag kan du träffa prästen Ingrid Dahlström för samtal i sittgruppen i Dubbelgången. Ingen tidsbokning behövs.

  – Du är lika välkommen om du bara vill prata bort några minuter eller om det är något i livet som du behöver ventilera med någon. Här finns utrymme både för det vardagliga och det djupa. För att prata med mig finns det inga krav på tro eller medlemskap i kyrkan. Jag finns på plats just för det mellanmänskliga och medmänskliga samtalet. Som präst är jag utbildad i själavård och samtalsmetodik, och jag har också tystnadsplikt, berättar Ingrid.

  Interflora har öppnat på Väla

  Välkommen till sveriges modernaste blombutik

  Nu har Sveriges nyaste och fräschaste Interflora butik öppnat på Väla Centrum. Här hittar du världens vackraste blommor och annat spännade som presenter och inredning till hemmet.

  Varmt välkommen!

  Bonasera

  Ny italiensk restaurang på Väla

  I helgen öppnade Bonasera på Väla, ett nytt koncept på Restaurangtorget där du kan njuta av underbara italienska smaker. Personalens kärlek till italiensk mat och service är något som de gärna vill dela med sig av, till alla sina gäster! De tycker det är väldigt häftigt att kunna laga välproducerad mat i ett snabbkök och de använder endast noga utvalda råvaror av kvalité - Benvenuto!

  Ta en ridtur på Väla

  Den 27-28 augusti

  Låt barnen (max 65 kg) ta en ridtur inne på Väla Centrum på garanterat allergivänliga hästar. De mekaniska hästarna i olika storlekar står redo i hagen att ta emot barnen.

  Var: Stora torget på Väla Centrum.
  När: 27-28 augusti.
  Pris: 25 kr för en tur.


  Marknadsför ditt företag

  Gör bättre affärer på Väla. Hyr en eventyta.

  I Väla Centrum skapar du affärer, uppmärksamhet och nya kontakter. Runt 100 000 personer i veckan kommer hit; du kan alltså träffa runt 1 500 potentiella kunder i timmen. Här har du ett perfekt ställe att nå många på en och samma gång.

  Välj mellan att ställa ut på våra flexibla och fräscha utställningsytor eller att testa din affärsidé i våra behändiga pop-up stores. Vi hjälper dig med råd om hur du lyckas.

  För mer information och kontaktuppgifter läs här 

  Pandora - Ny butik på Väla

  En butik fylld med vackra och moderna smycken.

  Äntligen har Pandora öppnat sin konceptbutik på Väla. Här finner du hela Pandoras sortiment av handtillverkade moderna smycken. Varmt välkommen.

  Folktandvården Skåne på väla

  Nu hittar du även en toppmodern tandklinik på Väla.

  Välkommen till en tandklinik med generösa öppettider och hög service. Här hittar du kunniga och engagerade tandläkare, tandhygenister, tandsköterskor och annan servicepersonal. Boka tid på 042-406 71 60


  Dormy - ny butik

  Öppnat på Väla handelsområde

  Spelar du golf känner du också till Dormy, det största golfvaruhuset i Europa och heaven för varje golfare. Dormy’s elfte varuhus i Sverige har öppnat i byggnaden där Toys "R" Us och Elgiganten ligger, Björkavägen 107. Här på 1 500 kvm hittar du allt du behöver för dina arton hål – stora testmöjligheter för klubbor samt en stor klädavdelning.

  För mer information och deras öppettider klicka här.