• Lilla ItalienLilla Italien
 • EspressoHouseEspressoHouse
 • VoltVolt
 • Wok_Kitchen_v19Wok_Kitchen_v19

Butiker / Mat

  Fritextsök

  Butiksnytt

  Det händer alltid nåt på Väla

  Det händer alltid något på Väla. Nya butiker, evenemang, erbjudande.

  Konstutställning på Väla

  Den 1-4 oktober

  "Flöde" är en vandringsutställning med konst från Fontänhusen, och i veckan ställer de ut sin konst på Väla utanför Åhlens. Under torsdagen den 1 oktober kl 11.00 håller de dessutom en vernissage. Välkommen

  Vad: konstutställning
  När: 1-4 oktober
  Var: Utanför Åhlens

  Joe & The Juice

  Öppnar den 1 oktober i Väla Centrum

  Till Joe & the Juice går du för att dricka hälsosamma, välsmakande juicer som pressas och mixas direkt på plats. De är också kända för sina många shakes och sin uppiggande ingefärsshot. Dessutom har de olivolja i alla juicer, då oljan gör att man kan ta upp näringsämnena bättre.

  Om du är sugen på något mer, prova gärna deras krispiga grillade smörgåsar eller en färskbryggd kopp kaffe. Visste du förresten att ”joe” är amerikansk slang för just kaffe?

  Du hitter dem mellan entré 4 och 5. Välkommen!

  SIR Skrädderi

  Ny butik på Väla Centrum

  SIR Skrädderi har sedan 1925 erbjudit ett exklusivt utbud av skräddat mode. Nu har de öppnat på Väla Centrum. För den kräsna finns Made to Measure och tidsbeställning för personlig shopping. Välkommen in och titta till deras breda kollektion av kostymer, rockar, byxor, skjortor och accessoarer

   

  SVERIGES HÄFTIGASTE LÅNGBORD

  26  september till 12 oktober

  En riktig aptitretare som inte liknar något annat dukas upp i gångstråket mellan entré 1 och 6. Låt dig frestas till höstfest när sveriges häftigaste långbord inspirerar till höstiga bordsdukningar.

  Ticket arrangerar resemässan Reslust

  3 oktober kl 10–18

  Lollo & Bernie dyker upp på scen och har kramkalas kl 11, 13 och 15. Låt dig inspireras tillsammans med Ticket och deras leverantörer, tävla om fina priser, ta del av erbjudanden och anmäl dig till deras populära föreläsningar under dagen.

  11.00 Solresor – Premium & rundresor
  12.00 Royal Caribbean Cruise Line
  13.00 MSC Cruises
  14.00 Detur

  Anmälan: i Ticket på Väla eller e-post: vala@ticket.se
  Uppge namn och mobilnummer. Begränsat antal platser. Samling vid Väla Infocenter.

  Arken Zoo

  Grizzly Zoo har bytt namn

  Tidigare Grizzly Zoo har nu bytt namn och heter numera Arken Zoo. Butiken hittar du fortfarande utanför entré 3. Välkomna!

  Ta en ridtur i Väla Centrum

  Vissa fredagar-söndagar på Stora torget

  Låt barnen (max 65 kg) ta en ridtur inne på Väla på garanterat allergivänliga hästar. Tio mekaniska hästar i olika storlekar står redo i hagen att ta emot barnen. Ni hittar dem vid Stora torget, pris 25 kr för en tur.

  När:    
  16-17 oktober      
  23-31 oktober
  1 November   
  19-22 november 
  28-29 november
  5-6 december    
  12-13 december


  Ny lokal för Indiska

  Mellan entré 5 och 6 (under Clas Ohlson)

  Indiska har flyttat in i en nya fräsch lokal mellan entré 5 och 6, under Clas Ohlson. Kom och upptäck alla höstnyheter i den fina butiken. Välkommen!

  Park Lane

  Ny butik på Väla Centrum

  Park Lane har sedan 1984 skapat kläder som både är avslappnade och sofistikerade – den perfekta blandningen av brittiska influenser och det stilbildande New England. De kallar det American English. Park Lane representerar ett internationellt sätt att klä sig i moderna klassiker som Oxford-skjorta, pullover och klubbkavaj – plagg som är tidlösa och som snabbt blir favoriter att bära.

  Du hittar butiken mellan entré 2 och 3.

  Välkommen!

  Team Sportia har flyttat till ny lokal

  Mellan entré 5 och 6

  Det blev ingen lång flytt men en väldigt lyckad sådan. Team Sportia flyttade in i grannlokalen och har nu en ännu öppnare och snyggare butik. Välkommen!