• SugoiSugoi
 • PartajPartaj
 • Volt_2016Volt_2016
 • McDonaldsMcDonalds
 • PeakPerformance v33PeakPerformance v33
 • CirkusCirkus

Butiker / Mat

  Fritextsök

  Butiksnytt

  Det är på Väla det händer!

  Här hittar du information om nya butiker, evenemang, erbjudande. Vi ses!

  Lundbergs Handskar & Väskor

  Ny butik på Väla

  Lundbergs Handskar & Väskor har öppnat på Väla vid entré 3. Så behöver du en resväska, ett par handskar eller är du kanske sugen på en ny snygg handväska, då är Lundbergs butiken för dig. Bra service av kunnig personal och hög kvalité har varit Lundbergs affärsidé sedan vi startade 1928. I butiken hittar du kända varumärken så som Hestra, Samsonite, Guess, Tiger of Sweden, Adax, Baron, Ulrika, Björn Borg m.fl.

  Varmt välkommen.

  Nespresso - äntligen på Väla

  Pop-up butik vid Stora torget

  Välkommen säger vi till Nespresso som öppnat en pop-up butik vid Stora Torget. Här kan du köpa fullt kapselsortiment, alla 24 permanenta kaffeblandningar och även de som säljs tillfälligt i begränsad upplaga. Du kan också köpa ett urval av de senaste Nespresso-maskinerna och framför allt, här kommer du att kunna lämna dina använda kapslar till återvinning. Nespresso hälsar alla nya kunder och alla klubbmedlemmar varmt välkomna.

  Gratis hudanalys

  Vid Gamla torget till den 31 oktober

  I samarbete med Electa erbjuds just nu kostnadsfria hudanalyser varje dag fram till den 31 oktober. Hur ser din hud ut om 10 år? Vad behöver din hud för att behålla fukt och spänst? Få råd, produktrekommendation och upplev professionell Youth Cam på plats. I samband med Murads pop up shop får du dessutom 200 kr rabatt vid köp av Murads produkter för minst 700 kr på Electa.

  Webhallen har öppnat!

  Äntligen har Webhallen öppnat på Väla.

  Grattis alla gamers och teknikintresserade. Nu öppnar Webhallen på Väla Centrum. I butiken hittar du allt för familjen inom hemelektronik, datorkomponenter, vitvaror, barnprodukter och mycket mer. Webhallen har över 40.000 artiklar i sitt sortiment.

  Happy Socks på Väla

  Öppnat mellan entré 1 och 6

  Svenska Happy Socks har satt färg på strumpor sedan 2008. De två vännerna som startade Happy Socks ville förvandla en vardaglig nödvändighet till ett färgstarkt designplagg och samtidigt sprida lite glädje. Nu har de öppnat en pop-up-butik på Väla i gången mellan entré 1 och 6. Här kan du hitta strumpor för vuxna och barn och även underkläder. Handla strumpor och bli lite happy. Eller ge bort och gör någon annan happy. Perfekta presenter.

  Behöver du hjälp att uppdatera höstgarderoben?

  Boka Personal shopping på Väla

  Bara en massa repriser i höstgarderoben? Osäker på vad som passar just dig? Boka Personal shopping direkt i Väla Infocenter eller ring 042-24 82 80. Vår personal shopper är proffs på att klä fram det bästa hos varje person efter behov, kropp, ålder, smak och plånbok.

  Personal shopping, 55 minuter
  Vi går igenom dina behov samt ger tips och råd om vad du ska tänka på i klädväg och accessoarer. Vår personal shopper följer med och hjälper dig att välja ut plagg under en shoppingrunda. Besök i 2-3 butiker. Pris 650 kr.

  Personal shopping 1 ½ timme
  Vi går igenom dina behov samt ger tips och råd om vad du ska tänka på i klädväg och accessoarer. Vår personal shopper följer med och hjälper dig att välja ut plagg under en shoppingrunda. Besök i 4-5 butiker. Pris 975 kr.

  Personal shopping 2 ½ timme
  Vi går igenom dina behov samt ger tips och råd om vad du ska tänka på i klädväg och accessoarer.Vår personal shopper följer med och hjälper dig att välja ut plagg under en shoppingrunda. Pris 1600 kr.

  OBS: Kostnaden för dina klädinköp tillkommer.

  Träffa Välas samtalspartner

  Varje torsdag för medmänskliga samtal

  Kl 11-13 varje torsdag kan du träffa prästen Ingrid Dahlström för samtal i sittgruppen i Dubbelgången. Ingen tidsbokning behövs.

  – Du är lika välkommen om du bara vill prata bort några minuter eller om det är något i livet som du behöver ventilera med någon. Här finns utrymme både för det vardagliga och det djupa. För att prata med mig finns det inga krav på tro eller medlemskap i kyrkan. Jag finns på plats just för det mellanmänskliga och medmänskliga samtalet. Som präst är jag utbildad i själavård och samtalsmetodik, och jag har också tystnadsplikt, berättar Ingrid.

  Marknadsför ditt företag

  Gör bättre affärer på Väla. Hyr en eventyta.

  I Väla Centrum skapar du affärer, uppmärksamhet och nya kontakter. Runt 100 000 personer i veckan kommer hit; du kan alltså träffa runt 1 500 potentiella kunder i timmen. Här har du ett perfekt ställe att nå många på en och samma gång.

  Välj mellan att ställa ut på våra flexibla och fräscha utställningsytor eller att testa din affärsidé i våra behändiga pop-up stores. Vi hjälper dig med råd om hur du lyckas.

  För mer information och kontaktuppgifter läs här 

  Köp Välas presentkort dygnet runt

  Presenten som blir vad du önskar dig

  Du kan köpa Välas presentkort i någon av Välas presentkortsautomater. Du hittar dem i Dubbelgången, vid Väla Infocenter, vid entré 5 utanför Pressbyrån samt vid entré 4 mellan Hauffes och Intersport.
  Utanför entré 5 har vi även en presentkortsautomat som är öppen under dygnets alla timmar, även när Väla Centrum för övrigt håller stängt.

  Presenten som blir vad du önskar!