• EccoEcco
 • Wok_Kitchen_v29Wok_Kitchen_v29

Butiker / Mat

  Fritextsök

  Butiksnytt

  Det händer alltid nåt på Väla

  Valupptakt på Gamla torget

  Den 1-14 september

  1-14 september har du möjlighet att träffa politiker och ställa frågorna som är avgörande för ditt val. Alliansens partier och Socialdemokraterna finns på plats på Gamla torget till och med dagen innan valdagen. Miljöpartiet finns på plats från den 8 september till den 14 september.

  Presenten som blir vad du önskar dig

  Väla presentkort

  Du kan köpa Välas presentkort i någon av Välas presentkortsautomater. Du hittar dem i Dubbelgången, vid Väla Infocenter, vid entré 5 utanför Pressbyrån samt vid entré 4 mellan Hauffes och Intersport.
  Utanför entré 5 har vi även en presentkortsautomat som är öppen under alla dygnets timmar, även när Väla Centrum för övrigt håller stängt.

  Presenten som blir vad du önskar!

  Förtidsrösta i Väla Centrum

  Den 1-13 september

  1-13 september kan du förtidsrösta i kommun-, landsting- och riksdagsvalet. Bås och valförrättare finns på plats inne på Väla Centrum vid Åhléns och entré 5. Öppet kl 10.30-19.00 vardagar och kl 10.30-17.30 helger. Kom ihåg legitimation och röstkort!

  Ticket arrangerar resemässan Reslust

  Den 4 oktober på Gamla torget

  Bamse dyker upp och Lollo & Bernie kör minidisco kl 11, 13 och 15. Låt dig inspireras tillsammans med Ticket och deras leverantörer, tävla om fina priser och anmäl dig till Tickets populära seminarier under dagen.

  • Kl 11.00 Swansons’s
  • Kl 12.30 Hurtigruten
  • Kl 14.00 Ölvemarks/Scandorama
  • Kl 15.30 MSC Cruises

  Anmälan görs via e-post: vala@ticket.se
  Uppge namn och mobilnummer.
  Begränsat antal platser.
  Samling vid Väla Infocenter.

  Tvätta bilen miljövänligt medan du shoppar

  Utanför entré 5

  Grön Biltvätt finns vid Väla Centrum utanför entré 5. Med ny och miljövänlig teknologi rengör de din bil både på in- och utsidan medan du gör dina ärenden på Väla. Snabbt och prisvärt.

  Utvändig tvätt: 295:-
  Invändig tvätt: 195:-

  Låt bilen utstråla miljötänk.

  Väla Pink Party 2014

  Kolla in filmen från festen!

  Vi vill tacka alla 13 197 glada människor som kom och slog publikrekord, njöt av musiken, dansade och åt. Vi vill också tacka alla duktiga entreprenörer, de allra flesta från Väla Centrum, som serverade mat och dryck eller öppnade tältbutik på Pink Party-området, ni gjorde ett fantastiskt bra jobb.

  Rosa magi på ett lyckat Pink Party

  Kolla in de fina bilderna från festen!

  Nu vet vi att vädergudarna gillar rosa när de för andra året bidrog till en magisk kväll med sol, värme och ljumma fläktar. Väla Pink Party 2014 blev precis den härligt kärleksfulla fest vi drömde om. Vi vill tacka alla 13 197 glada människor som kom och slog publikrekord, njöt av musiken, dansade och åt. Vi vill också tacka alla duktiga entreprenörer, de allra flesta från Väla Centrum, som serverade mat och dryck eller öppnade tältbutik på Pink Party-området, ni gjorde ett fantastiskt bra jobb.

  Ola Selmén, Nic Schröder och DJ Nathalie Dreilick - tack för ett skönt teamarbete och alla galna och roliga upptåg med kreativa tävlingar, fulla av överraskningar som höll publiken i gång mellan akterna.

  Till sist vill vi tacka Ace Wilder, Panetoz och Alcazar för att ni gav järnet och fick publiken med på noterna från första ackord. Händerna i luften och gung i rumpan, ha en underbar sommar!
  Kolla in bilderna här!

  Vinnarna i Pink Party Look

  Nu är tävlingen avslutat där de tävlande fotade sin snyggaste Pink Party look med chans att vinna biljetter till Väla Pink Party samt Väla presentkort. Stort grattis till följande personer som vunnit:

  1:a pris: 2 biljetter, 1 Väla presentkort à 1 000 kr
  Sofia Nilsson

  2:a pris: 2 biljetter, 1 Väla presentkort à 500 kr
  Alicia Baghernejad

  3:e pris: 2 biljetter, 1 Väla presentkort à 300 kr
  Sara Kilinc 

  4-10:e pris: 2 biljetter
  Ghaleb Said
  Lin Ouahabi
  Jenny Ljunggren
  Elena Persson
  Lara Saade
  Tess Hansson
  Kolja Nikolic

  Odd Molly - ny butik på Väla

  Öppnade den 23 maj

  Vid invigningen får de första kunderna som handlar ett Ipadfodral (gäller så långt lagret räcker) och de erbjuder nedsatta priser på utvalda produkter. De har dessutom ett mors dag-erbjudande med 25% rabatt på allt stickat.

  Välkomna!

  Följ nyheterna från Väla Centrum

  Prenumerera på Välalivet

  Få nyheter, inspiration och erbjudanden rakt in i din e-postlåda varje månad från Väla Centrum genom att prenumerera på nyhetsbrevet Välalivet.

  Du som prenumererar på Välalivet får speciella erbjudanden, så missa inget! Fyll i vår formulär och börja prenumerera.