• Wok_Kitchen_v17_2016Wok_Kitchen_v17_2016
 • CirkusCirkus
 • Volt_2016Volt_2016

Butiker / Mat

  Fritextsök

  Butiksnytt

  Det är på Väla det händer!

  Här hittar du information om nya butiker, evenemang, erbjudande. Vi ses!

  Webhallen har öppnat!

  Äntligen har Webhallen öppnat på Väla.

  Grattis alla gamers och teknikintresserade. Nu öppnar Webhallen på Väla Centrum. I butiken hittar du allt för familjen inom hemelektronik, datorkomponenter, vitvaror, barnprodukter och mycket mer. Webhallen har över 40.000 artiklar i sitt sortiment.

  Gratis hudanalys

  Vid Stora torget till den 31 oktober

  I samarbete med Electa erbjuds just nu kostnadsfria hudanalyser varje dag fram till den 31 oktober. Hur ser din hud ut om 10 år? Vad behöver din hud för att behålla fukt och spänst? Få råd, produktrekommendation och upplev professionell Youth Cam på plats. I samband med Murads pop up shop får du dessutom 200 kr rabatt vid köp av Murads produkter för minst 700 kr på Electa.

  Happy Socks på Väla

  Öppnat mellan entré 1 och 6

  Svenska Happy Socks har satt färg på strumpor sedan 2008. De två vännerna som startade Happy Socks ville förvandla en vardaglig nödvändighet till ett färgstarkt designplagg och samtidigt sprida lite glädje. Nu har de öppnat en pop-up-butik på Väla i gången mellan entré 1 och 6. Här kan du hitta strumpor för vuxna och barn och även underkläder. Handla strumpor och bli lite happy. Eller ge bort och gör någon annan happy. Perfekta presenter.

  Behöver du hjälp att uppdatera höstgarderoben?

  Boka Personal shopping på Väla

  Bara en massa repriser i höstgarderoben? Osäker på vad som passar just dig? Boka Personal shopping direkt i Väla Infocenter eller ring 042-24 82 80. Vår personal shopper är proffs på att klä fram det bästa hos varje person efter behov, kropp, ålder, smak och plånbok.

  Personal shopping, 55 minuter
  Vi går igenom dina behov samt ger tips och råd om vad du ska tänka på i klädväg och accessoarer. Vår personal shopper följer med och hjälper dig att välja ut plagg under en shoppingrunda. Besök i 2-3 butiker. Pris 650 kr.

  Personal shopping 1 ½ timme
  Vi går igenom dina behov samt ger tips och råd om vad du ska tänka på i klädväg och accessoarer. Vår personal shopper följer med och hjälper dig att välja ut plagg under en shoppingrunda. Besök i 4-5 butiker. Pris 975 kr.

  Personal shopping 2 ½ timme
  Vi går igenom dina behov samt ger tips och råd om vad du ska tänka på i klädväg och accessoarer.Vår personal shopper följer med och hjälper dig att välja ut plagg under en shoppingrunda. Pris 1600 kr.

  OBS: Kostnaden för dina klädinköp tillkommer.

  Träffa Välas samtalspartner

  Varje torsdag för medmänskliga samtal

  Kl 11-13 varje torsdag kan du träffa prästen Ingrid Dahlström för samtal i sittgruppen i Dubbelgången. Ingen tidsbokning behövs.

  – Du är lika välkommen om du bara vill prata bort några minuter eller om det är något i livet som du behöver ventilera med någon. Här finns utrymme både för det vardagliga och det djupa. För att prata med mig finns det inga krav på tro eller medlemskap i kyrkan. Jag finns på plats just för det mellanmänskliga och medmänskliga samtalet. Som präst är jag utbildad i själavård och samtalsmetodik, och jag har också tystnadsplikt, berättar Ingrid.

  Newbie Store

  Ny butik på Väla

  Nu har dörrarna öppnats till en butik för de allra minsta i familjen - Newbie Store. Mjukt, tidlöst och omfamnande. Newbie är en hållbar barnkollektion där all bomull är ekologisk. Färgskalan är nedtonad och den tidlösa designen gör det lätt att kombinera. Kollektionen omfattar såväl kläder som inredning, med särskild omtanke om de små. Finns i storlekar 56-128 cl. Välkomna till Newbie Store mellan entré 5 och 6.

  Interflora har öppnat på Väla

  Välkommen till sveriges modernaste blombutik

  Nu har Sveriges nyaste och fräschaste Interflora butik öppnat på Väla Centrum. Här hittar du världens vackraste blommor och annat spännade som presenter och inredning till hemmet.

  Varmt välkommen!

  Bonasera

  Ny italiensk restaurang på Väla

  I helgen öppnade Bonasera på Väla, ett nytt koncept på Restaurangtorget där du kan njuta av underbara italienska smaker. Personalens kärlek till italiensk mat och service är något som de gärna vill dela med sig av, till alla sina gäster! De tycker det är väldigt häftigt att kunna laga välproducerad mat i ett snabbkök och de använder endast noga utvalda råvaror av kvalité - Benvenuto!

  Ta en ridtur på Väla

  Den 27-28 augusti

  Låt barnen (max 65 kg) ta en ridtur inne på Väla Centrum på garanterat allergivänliga hästar. De mekaniska hästarna i olika storlekar står redo i hagen att ta emot barnen.

  Var: Stora torget på Väla Centrum.
  När: 27-28 augusti.
  Pris: 25 kr för en tur.


  Marknadsför ditt företag

  Gör bättre affärer på Väla. Hyr en eventyta.

  I Väla Centrum skapar du affärer, uppmärksamhet och nya kontakter. Runt 100 000 personer i veckan kommer hit; du kan alltså träffa runt 1 500 potentiella kunder i timmen. Här har du ett perfekt ställe att nå många på en och samma gång.

  Välj mellan att ställa ut på våra flexibla och fräscha utställningsytor eller att testa din affärsidé i våra behändiga pop-up stores. Vi hjälper dig med råd om hur du lyckas.

  För mer information och kontaktuppgifter läs här