• Hugo BossHugo Boss
 • PåBergs v21PåBergs v21
 • SugoiSugoi
 • Kriss v21Kriss v21
 • IndiaIndia

Butiker / Mat

  Fritextsök

  Butiksnytt

  Det händer alltid nåt på Väla

  Nytt Väla Magasin

  Fyllt av sommarens mode och festliga tips

  Lär det senast numret av Väla Magasin som bland annat är fyllt av sommarens mode, vad som händer på Väla samt tips till stranden och sommarens alla festligheter.

  Läs senaste Väla Magasin här >>

  Capiendo fiskdeli

  Vid entré 5

  Nu kan du handla hem läckra smørrebrød, patéer, laxtårtor, fiskfrikadeller, röror, skaldjur och lax i alla möjliga former i Väla Centrum. Capiendo fiskdeli öppnar bredvid Pressbyrån vid entré 5.

  – Vi gör både rörorna och smørrebrøden själva för att de ska vara riktigt goda och färska. Välkommen att bli frestad, hälsar Biljana Kolesar.

  Hela menyn hittar du här >>

  Butiksnytt

  Över 100 aktuella nyheter och erbjudanden

  Varje vecka lägger Väla Centrums butiker upp nyheter och erbjudanden på vala.se. Se vad som är aktuellt just nu på vala.se/butiksnytt

  Väla Pink Party 2015

  Biljetterna är slut

  Lördag den 30 maj kl 18-23 är det Väla Pink Party igen utanför entré 6. Och i år är det en riktig kanon-trio artister: Carola, Måns Zelmerlöw och Annika Herlitz. Shoppa för 1 000 kr och få en biljett, men skynda – det är först till kvarn som gäller! Varmt välkommen, kom som du är och gärna i rosa.

  Vad: Väla Pink Party
  Var: Parkeringen utanför entré 6
  När: Från kl 16.30 kan du komma in på området, konserten börjar kl 18.00 och partyt är slut kl 23.00

  Läs mer här>>

  Äventyrslandet i Halmstad besöker Väla

  Den 28-31 maj

  Välkommen till äventyrsparkens färgglada monter. Här kommer du bland annat mötas av ett stort Tyrannosaurus Rex-huvud som barnen kan gå in i. De kommer dessutom dela ut rabattcheckar och ballonger inför deras premiär den 5 juni och ge er information om parken. Lördag-söndag kommer även deras livs levande dinosaurie ”Rex” vara på plats. Vill ni veta mer om Äventyrslandet? Gå in på www.aventyrslandet.se

  • När: 28-31 maj
  • Var: Innanför entré 5 vid Pressbyrån

  DHL SwipBox i Väla Centrum

  Enkelt och smidigt sätt att hämta dina paket

  Nu kan du enkelt hämta dina paket som transporteras med DHL Express hos oss i Väla Centrum. I samarbete med SwipBox erbjuder DHL Express ett helt nytt leveransalternativ.

  Du hittar boxarna mellan entré 5 och 6, bredvid rulltrappan till Clas Ohlson. Läs mer på www.dhl.se

  Personal shopping på Väla

  Boka via Väla Infocenter

  Bara en massa repriser i garderoben? Osäker på vad som passar just dig? Boka Personal shopping direkt i Väla Infocenter. Gabriella Ivansson är proffs på att klä fram det bästa hos varje person efter behov, kropp, ålder, smak och plånbok.

  Personal shopping, 55 minuter:
  Gabriella går igenom dina behov samt ger tips och råd om vad du ska tänka på i klädväg och accessoarer. Besök i 2-3 butiker. Pris 650 kr.

  Personal shopping 2 ½ timme:
  Allt ovan samt att Gabriella följer med och hjälper dig att välja ut plagg under en shoppingrunda. Pris 1600 kr.

  OBS: Kostnaden för dina klädinköp tillkommer.

  Vinnaren i selfietävling

  Mode & Motor

  Stort grattis till Lena Jönsson som vann tävlingen under Väla Centrums event Mode & Motor. Stort tack till alla andra som besökte bileventet och var med i tävlingen!

  Köp dagsfärskt bröd under hela våren

  Röstånga Mölla på Stora torget

  Under hela våren kan du köpa färskt och nyttigt surdegsbröd från Röstånga Mölla på Stora torget. De tänker mikrobiologiskt, från spannmål till färdigt bröd. Med hjälp av färskt stenkvarnsmalet ekologiskt fullkornsmjöl och en naturlig jäst- och sockerfri surdegsprocess skapar de rustika, mättande bröd med högt näringsinnehåll och lågt GI-värde, som dessutom hjälper tarmfloran – och därmed även immunförsvaret – att må bra.

  Nikita Hair

  Ny butik

  Den nya salongen i Väla Centrum är den 33:e i Sverige och den andra i Helsingborg för Nordens största och ledande frisörkedja. Här finns 8 stolar och en stor produktshop. För att fira invigningen ordentligt finns det massor av fina öppningserbjudanden, på både produkter och behandlingar.
  – Varmt välkommen!