• IndiaIndia
 • VoltVolt
 • Jack & JonesJack & Jones
 • ChangeChange
 • LindexLindex

Butiker / Mat

  Fritextsök

  Butiksnytt

  Det är på Väla det händer!

  Här hittar du information om nya butiker, evenemang, erbjudande. Vi ses!

  Erbjudanden 27-28 maj

  Invigningshelg med finfina erbjduanden

  Helgen 27–28 maj är det stor invigningshelg på Väla med fantastiska erbjudanden! Se alla erbjudanden här.

  Drömchansen startar 27 maj

  Tävla och vinn med ditt Väla Magasin nr 3

  Drömmer du om att vinna något galet kul? Kanske tokmånga skönhetsprodukter eller en härlig resa till en storstad med trevligt sällskap? Nu har du chansen att förverkliga din dröm, lördag 27 maj sker startskottet för Drömchansen! Tävlingen, med över 250 vinstchanser, pågår till 4 juni.

  Läs mer om tävlingen här.

  Invigning på Väla 27-28 maj

  Massor av erbjudanden och aktiviteter

  Helgen 27–28 maj är det stor invigningshelg på Väla med fantastiska erbjudanden! Vi vill fira att gångstråken vid entré 3, 4 och 5 har fått en uppfräschning. Här finns nu sköna sittmiljöer och ett härligt lekställe för barn. TV-hörnan har blivit ännu större och är ett bra utrymme för att ta en paus. Vi firar hela helgen med:

  • Fantastiska erbjudanden i butikerna.
  • Ballongfigurer
  • Ponnyridning på allergivänliga hästar
  • Ansiktsmålning
  • Drömchansen – vårens stora tävling med vinster för 200 000 kr.

  Läs mer om Drömchansen här

  Se alla erbjudanden här

  Väla Magasin nr 3

  I din brevlåda den 22-24 maj

  Håll utkik efter ditt Väla Magasin nr 3 – i din brevlåda 22-24 maj. Koden på framsidan av magasinet är din unika tävlingskod till Drömchansen - tävlingen med över 250 vinstchanser och 12 storvinster. Kanske går du hem med tokmånga skönhetsprodukter eller en härlig resa till en storstad med trevligt sällskap. Tävlingen startar den 27 maj och pågår till den 4 juni.

  Läs mer om Drömchansen här.

  Calzedonia öppnar på Väla

  Den 3 juni vid Gamla torget

  Det italienska företaget Calzedonia är Europas ledande butikskedja för strumpor, strumpbyxor och badkläder för kvinnor, män och barn. Calzedonias framgång i Europa beror på deras egenskaper av brett sortiment, hög modefaktor, kvalitet och prisvärda kollektion. Kanske behöver din outfit kompletteras med ett par strumpbyxor som är glamorösa, färgade, glittriga eller mönstrade. Allt hittar du hos Calzedonia!

  Intimissimi öppnar på Väla

  Den 3 juni vid Gamla torget

  Intimissimi riktar sig till en underklädesvärld av känslor, komfort och verkligen elegant smak. En kvinnas dagliga dröm. Med sin unik kombination av kvalitet, romantisk stil och fantasi har Intimissimi fått en trogen kundkrets världen över. Välkommen in i butiken för att handla underkläder, kläder, nattplagg, tofflor och accessoarer.

  Personal shopping på Väla

  Få hjälp av ett proffs att klä fram det bästa hos dig

  Vår personal shopper är proffs på att klä fram det bästa hos varje person efter behov, kropp, ålder, smak och plånbok. Boka direkt i Väla Infocenter eller ring 042-24 82 80.

  Personal shopping, 55 minuter
  Vi går igenom dina behov samt ger tips och råd om vad du ska tänka på i klädväg och accessoarer. Vår personal shopper följer med och hjälper dig att välja ut plagg under en shoppingrunda. Besök i 2-3 butiker. Pris 325 kr (ord.pris 650 kr).

  Personal shopping 1 ½ timme
  Vi går igenom dina behov samt ger tips och råd om vad du ska tänka på i klädväg och accessoarer. Vår personal shopper följer med och hjälper dig att välja ut plagg under en shoppingrunda. Besök i 4-5 butiker. Pris 487,50 kr (ord.pris 975 kr).

  Personal shopping 2 ½ timme
  Vi går igenom dina behov samt ger tips och råd om vad du ska tänka på i klädväg och accessoarer.Vår personal shopper följer med och hjälper dig att välja ut plagg under en shoppingrunda. Pris 800 kr (ord.pris 1600 kr)


  OBS:
  Kostnaden för dina klädinköp tillkommer.

  Välas presentkort

  Presenten som blir vad du önskar dig

  Du kan köpa Välas presentkort i någon av Välas presentkortsautomater. Du hittar dem i Dubbelgången, vid Väla Infocenter, vid Restaurangtorget och vid entré 5 utanför Pressbyrån. Utanför entré 5 har vi även en presentkortsautomat som är öppen under dygnets alla timmar, även när Väla för övrigt håller stängt.

  Presenten som blir vad du önskar!

  Finlayson

  Ny butik på Väla

  Nu har det anrika finska textilföretaget Finlayson öppnat på Väla i Mittgången. Många som minns 70-talet på riktigt kommer att känna igen kvaliteten och Finlaysons unika, fördomsfria och modiga stil. Var du inte med då kommer du att älska mönsterklassiker som Elefantti och Mumin, nya, djärva Tom of Finland och sköna bekantskaper som Hiprakka och Toolari. Välkommen att uppleva en godbit av Finland.

  Vinnarna i Alla hjärtans dag-tävlingen

  Niclas Stark och Jan Hansson

  Priset i Välas Alla hjärtans dag-tävling går till två män som nominerats av sin fru/dotter. Catharina var givmild till Alla hjärtans dag och valde att ge bort upplevelsen till sin man och pappa. Att ge till andra tycker vi är väldigt och de vinner med följande motivering.

  "Jag skulle vilja ge bort den till min man Niclas Stark och min pappa Jan Hansson, för de är hjältar. Till min man för att han finns där och för att han donerade en bit lever till vår son och min pappa för han är bäst."