• VoltVolt
 • McDonaldsMcDonalds
 • LifeLife
 • HobbexHobbex

Butiker / Mat

  Fritextsök

  Butiksnytt

  Det är på Väla det händer!

  Här hittar du information om nya butiker, evenemang, erbjudande. Vi ses!

  Webhallen har öppnat!

  Äntligen har Webhallen öppnat på Väla.

  Grattis alla gamers och teknikintresserade. Nu öppnar Webhallen på Väla Centrum. I butiken hittar du allt för familjen inom hemelektronik, datorkomponenter, vitvaror, barnprodukter och mycket mer. Webhallen har över 40.000 artiklar i sitt sortiment.

  Happy Socks på Väla

  Öppnat mellan entré 1 och 6

  Svenska Happy Socks har satt färg på strumpor sedan 2008. De två vännerna som startade Happy Socks ville förvandla en vardaglig nödvändighet till ett färgstarkt designplagg och samtidigt sprida lite glädje. Nu har de öppnat en pop-up-butik på Väla i gången mellan entré 1 och 6. Här kan du hitta strumpor för vuxna och barn och även underkläder. Handla strumpor och bli lite happy. Eller ge bort och gör någon annan happy. Perfekta presenter.

  Träffa Välas samtalspartner

  Varje torsdag för medmänskliga samtal

  Kl 11-13 varje torsdag kan du träffa prästen Ingrid Dahlström för samtal i sittgruppen i Dubbelgången. Ingen tidsbokning behövs.

  – Du är lika välkommen om du bara vill prata bort några minuter eller om det är något i livet som du behöver ventilera med någon. Här finns utrymme både för det vardagliga och det djupa. För att prata med mig finns det inga krav på tro eller medlemskap i kyrkan. Jag finns på plats just för det mellanmänskliga och medmänskliga samtalet. Som präst är jag utbildad i själavård och samtalsmetodik, och jag har också tystnadsplikt, berättar Ingrid.