• McDonaldsMcDonalds
 • CirkusCirkus
 • PartajPartaj
 • PeakPerformance v33PeakPerformance v33
 • Volt_2016Volt_2016
 • SugoiSugoi

Butiker / Mat

  Fritextsök

  Butiksnytt

  Välkommen till Sveriges största modehus

  Väla Centrum med sina 180 butiker bjuder på shopping i världsklass. Här hittar du både internationella kedjor och lokala trendbutiker – med allt från mode och skönhet till sport heminredning och teknik.

  Väla Centrum med sina 180 butiker bjuder på shopping i världsklass. Här hittar du både internationella kedjor och lokala trendbutiker – med allt från mode och skönhet till sport heminredning och teknik. Allt detta och mycket mer i ett behagligt inomhusklimat.

  Väla erbjuder besökarna ett stort utbud av varumärken och här kan du bland annat finna Zara, Hugo Boss, Desigual, New Yorker, Filippa K, G-Star, J. Lindeberg och många fler. Men Väla är inte bara butiker utan här finns även möjlighet att ta en paus i handlandet på någon av våra många restauranger och cafeér. De frestar med allt från klassisk husmanskost, orientaliska wokrätter och hamburgare till espresso och nybakat.

  Restaurangtorget på Väla kan med 9 olika kök, 790 sittplatser och uteservering erbjuda besökarna en matupplevelser med mat från världens alla hörn. För mer information om våra restauranger och caféer klicka här

  Till Väla Centrum är det lätt att hitta och förbindelserna hit med kollektivtrafiken är många. Entré 6 i söder syns tydligt från infarten mot Helsingborg/E4 och här möts besökarna av totalt sex entréer och 5 500 parkeringsplatser, varav 8 laddningsstolpar för elbilar. För mer information om hur du hittar till Väla Centrum se fliken Hitta hit.

  Väla Centrum i siffror

  Fakta: Väla Centrum
  Antal butker: 180
  Antal besökare/år (beräknad): 5,9 miljoner
  Beräknad omsättning: 3 miljarder
  Antal p-platser: 5 600
  Antal p-platser för elbil: 8

  Våra öppettider är:
  Måndag – fredag 10-20
  Lördag – söndag 10-18
  Runt storhelger kan det vara andra öppettider.
  Se under fliken Öppettider.