• McDonaldsMcDonalds
 • LifeLife
 • HobbexHobbex
 • VoltVolt

Butiker / Mat

  Fritextsök

  Butiksnytt

  Personal shopping i Väla Centrum

  Personal shopping för dig

  Bara en massa repriser i garderoben? Osäker på vad som passar just dig? Boka Personal shopping direkt i Väla Infocenter eller ring 042-24 82 80. Våra personal shoppers är proffs på att klä fram det bästa hos varje person och dess siluett. Hur sitter plagget, hur faller tyget och hur ser det ut när du rör dig? Det viktigaste är inte att följa trender till punkt och pricka. Med Personal shopping hittar vi tillsammans modet som passar dina behov, din kropp, din ålder och din smak. Och din plånbok. Moderätt måste inte vara dyrt. Personal shopping funkar även för en liten budget.

  • Personal shopping, 55 minuter
   Vi går igenom dina behov samt ger tips och råd om vad du ska tänka på i klädväg och accessoarer. Vår personal shopper följer med och hjälper dig att välja ut plagg under en shoppingrunda. Besök i 2-3 butiker. Pris 650 kr.
  • Personal shopping 1 ½ timme
   Vi går igenom dina behov samt ger tips och råd om vad du ska tänka på i klädväg och accessoarer. Vår personal shopper följer med och hjälper dig att välja ut plagg under en shoppingrunda. Besök i 4-5 butiker. Pris 975 kr.

  • Personal shopping 2 ½ timme
   Vi går igenom dina behov samt ger tips och råd om vad du ska tänka på i klädväg och accessoarer.Vår personal shopper följer med och hjälper dig att välja ut plagg under en shoppingrunda. Pris 1600 kr.

   OBS: Kostnaden för dina klädinköp tillkommer.

  Personal shopping för hemmet

  Nu kan vi även erbjuda Personal shopping för hemmet. Behöver du hjälp att styla om ditt hem? Våra Personal Shoppers tar dig runt på Väla och tipsar om hur du kan förvandla ditt hem. De hjälper dig matcha ihop produkter till önskad stil. Boka en tid via Väla Infocenter på info (at) vala.se eller 042- 24 82 80.

  • Lilla paketet: 650 kr, 55 minuter
   Vi går igenom dina behov samt ger tips och råd om vad du ska tänka på för att få ihop ditt hem. Besök i 2-3 butiker. Pris 650 kr.

  • Stora paketet: 1 600 kr, 2 ½ h
   Allt ovan samt att vår personal shopper följer med och hjälper dig att välja ut produkter under en shoppingrunda. Pris 1600 kr.

   OBS: Kostnaden för dina inköp tillkommer.