Kultur på Väla

I ett samarbete med Helsingborg Arena & Scen, HIF och The Tivoli har vi de bästa kultur- och evenemangsupplevelserna inom räckhåll året runt. Köp biljetter i Väla Infocenter.

Räkna med Väla-erbjudanden och happenings i samband med till exempel premiärer, vilka presenteras löpandes här på sidan. För aktuellt program och spelschema klicka nedan på respektive arrangör.

Helsingborg Arena
Konserter, sportarrangemang och mängder av andra evenemang.

Helsingborgs konserthus
Det bästa ur den klassiska musiken.

Helsingborgs stadsteater
Världsdramatik och dansföreställningar.

HIF
Heja fram HIF till seger på Olympia.

Sofiero
Inspirerande trädgårdsupplevelser och härliga konserter.

The Tivoli
Konserter med de hetaste artisterna.

Köp dina biljetter till allt det här när du ändå är på Väla för dina andra ärenden.

Väla-erbjudanden just nu!

10% Välarabatt på Bayside biljetter

Fredag och lördag 12-13 juli är det party i Helsingborg. Väla är partner när Bayside arrangeras på Pixlapiren i det gamla hamnområdet i Helsingborg. Det är också på Väla du hittar de bästa biljetterna. Du får alltid 10 procent rabatt på festivalpasset när du köper ditt pass i Väla Infocenter. Det kommer att släppas fler namn under våren. Förutom Maggio och Macklemore hittar du akter som Otto Knows, Fricky, Cheat Codes, Movits!, The Jillionare och Panda da panda. Här hittar du alla nyheter och all info kring festivalen: https://www.baysidefestival.se

15 % rabatt på biljetter till Vi som älskar 90-talet

Köp din biljett i Väla Infocenter och få 15 % rabatt. Festivalen Vi som älskar 90-talet sker den 20 juli på Pixlapiren i Helsingborg. Här kan du ser artister som Aqua, Markoolio, Venga Boys, Antiloop med många fler.