Kultur på Väla

I ett samarbete med Helsingborg Arena & Scen, HIF och The Tivoli har vi de bästa kultur- och evenemangsupplevelserna inom räckhåll året runt. Köp biljetter i Väla Infocenter.

Räkna med Väla-erbjudanden och happenings i samband med till exempel premiärer, vilka presenteras löpandes här på sidan. För aktuellt program och spelschema klicka nedan på respektive arrangör.

Helsingborg Arena
Konserter, sportarrangemang och mängder av andra evenemang.

Helsingborgs konserthus
Det bästa ur den klassiska musiken.

Helsingborgs stadsteater
Världsdramatik och dansföreställningar.

HIF
Heja fram HIF till seger på Olympia.

Sofiero
Inspirerande trädgårdsupplevelser och härliga konserter.

The Tivoli
Konserter med de hetaste artisterna.

Köp dina biljetter till allt det här när du ändå är på Väla för dina andra ärenden.

Väla-erbjudanden just nu!

Årets feel good-show – Cabaret Candy Club!

15-17 november, Helsingborg Arena

Succékonceptet Cabaret Candy Club är äntligen tillbaka med årets föreställning Aphrodite the burlesque Extravaganza på Helsingborg Arena! En fartfylld show med hits från dåtid till nutid, en stor portion kärlek och högt i tak. Tillsammans med de kulinariska julbordet blir det en kväll ni sent lär glömma. Cabaret Candy Club har under åtta år lyckats locka över 40.000 nöjda besökare in i värmen kring scenen med våra sensationella balett, den stora exeptionella husbandet, sångdivan Josefine Sebring, några av världens främsta akrobater från Cirque Du Soleil och inte minst Albin Ganovic som roat och oroat oss med sina komiska karaktärer. Aphrodite the burlesque Extravaganza är vinterns varmaste och mest upplyftande kabaréupplevelse, som garanterar glädja alla sinnen. Kombinationen av utsökt julbord och artisteri i världsklass är vårt kännetecken.

Bienvenue au Spectacle!

Bordsbokning 042 – 13 33 07

Väla-erbjudande: 15 % rabatt på alla showbiljetter

KulturWKND

Under KulturWKND 2018 får du möta musiker, författare, skådespelare, kulturjournalister, poeter och samhällsdebattörer från hela Sverige. Missa inte årets kulturarrangemang i Helsingborg. 

Väla-erbjudande: Kulturwknd gå två, betala för 1 på konserten ”musikens magi” den 15 november på Dunkers Kulturhus. 

Gäller fram till att de 40 platserna är slut, sen är det ordinarie 40 kr/biljett som gäller.

Benjamin Ingrosso x Felix Sandman

Benjamin Ingrosso och Felix Sandman erövrade våra hjärtan redan under Melodifestivalen. Deras bromance spred sig över Sverige likt en löpeld och de har gått sida vid sida sedan dess.  Nu fortsätter deras gemensamma resa när de ger sig ut på turné ihop.
Den 24 november kommer de till Helsingborgs Arena.

Väla-erbjudande: 20% rabatt på biljettpriset

Stjärnklart

30 november på Helsingborg Arena

Årets självklara julfest!
Med över 30 års erfarenhet av underhållning i världsklass bjuder vi in till Stjärnklart 2018 – årets självklara julfest!

Stjärnklart erbjuder en unik möjlighet att bjuda in kunder, kollegor, vänner och familj på en oförglömlig upplevelse. Kvällen kommer att vara fullspäckad med glitter, hits, humor och en stämning utöver det vanliga. Det blir helt enkelt en helkväll av högsta kvalité – allt levererat av Sveriges artistelit.

På årets scen ser vi melodifestivalvinnaren Robin Bengtsson, folkkäre allsångsledaren Lasse Berghagen, skönsjungande Wiktoria och energiknippet Linda Bengtzing. Med oss har vi även E-type som alltid levererar fullt ös och Margaret som ligger bakom världshiten ”Cool Me Down” och som har åkt hit ända från Polen för att vara med i Stjärnklart. Sist men inte minst har vi Kaliffa som fått hela svenska folket att sjunga ”Helt seriöst” och vår konferencier Kenny Mattsson.

Vi ger er en helhetsupplevelse med en show ni sent kommer att glömma, kombinerat med noggrant utvald mat och dryck. Allt för att ni ska få en lyckad kväll tillsammans!

För tillgång till bokning av menypaket eller mer information besök http://www.stjarnklart.se/biljetter

Showen startar 20.30 och pågår ca 2,5h inkl. paus. Efter showen fortsätter kvällen med trivsamt barhäng för den som vill!

Väla-erbjudande: vi lottar ut biljetter på vår Facebook-sida inom kort.