Sveriges bästa köpcentrum!

Väla är Sveriges bästa köpcentrum och har de mest belåtna butikerna! Det finns det papper på! Priserna tillhör alla som kommer hit för att jobba, shoppa, mötas och uppleva. Välkommen att trivas du också!

Väla har flera gånger blivit utsett till Svenskarnas favoritcentrum. Det priset bygger på en undersökning bland alla besökare, som får svara på en mängd frågor som handlar om alltifrån service och utbud till miljö och trygghet. Den här hösten har vi med enorm stolthet och tacksamhet även tagit emot två andra superfina utmärkelser:

Nöjd Kund Index

När CFI Group, Fastighetsägarna Sverige och HUI Research mäter vilket köpcentrum som har de mest nöjda hyresgästerna, då vinner Väla guldmedalj igen, dessutom för elfte året i rad och med god marginal till tvåan. Välas hyresgäster är ju de butiker du handlar i när du kommer till Väla för att shoppa, umgås, mötas och uppleva. Nöjda butiker är bra butiker – med nöjda kunder.

Nordic Council of Shopping Centers

Nordic Council of Shopping Centers – NCSC – gör varje år en omfattande undersökning bland nordens alla shoppingcentrum. Totalt är det elva kriterier som bedöms, bland annat hållbarhetsarbete, utbud, ekonomi och innovation. Även i denna stora undersökning finns ett moment där besökarna får svara på frågor. Väla är Sveriges bästa köpcentrum 2018!