Julen på Väla är magisk

Vi garanterar att julen på Väla kommer att bjuda på många magiska upplevelser. Träffa tomten, få dina paket inslagna och stöd samtidigt välgörande ändamål, se Helsingborgs lucia lussa, och njut av alla fantastiska juldekorationer som finns runt om på Väla.

 
 

Tomten kommer till Väla

Det är klart att Väla håller med egen tomte när det lackar mot jul. Ta med barnen – och julglada vuxna – till Gamla torget 14–15 december och 21–22 december så möter ni tomten.

Lucia på besök

Den 13 december får vi besök av Helsingborgs lucia som kommer med sitt extra långa luciatåg och bjuder på stämningsfull sång på följande platser:

18.00 Gamla torget

18.20 Restaurangtorget

18.40 Entré 5, tv-hörnan

Få dina paket inslagna

Den 13–23 december är det paketinslagning på Gamla torget. Det kostar 20–40 kr beroende på storlek. Pengarna går till Barncancerfonden genom Team Rynkeby.

Julmarknad med delikatesser

För tredje året i rad kommer Adress Deluxe till Väla med sin mysiga julmarknad. Här hittar du alla julens ätbara presenter: Sofiero glögg, vildmarksglögg, choklad i alla dess former, olika typer av senap, marsipanfigurer – och mycket mer. Du kan själv plocka ihop de delikatesser du vill ge bort och få dem snyggt förpackade i en trälåda eller i cellofan. Du hittar julmarknaden vid entré 5 den 29 november till den 23 december.