Det är på Väla det händer

Här hittar du information om nya butiker, evenemang, erbjudande. Vi ses!

Väla Magasin 1 - Nytt nummer ute nu!

Nytt nummer ute nu. Läs om vårens stora bröllopsmässa 24-25 mars, fester och mode. 
Läs hela nyheten  

Bröllopsmässa 24-25 mars

Festlokalen, maten, brudklänningen, accessoarerna och allt annat du kan, och inte kan, tänka dig till festen hittar du på Väla under helgen. 200 butiker deltar med erbjudanden och happenings kopplat till bröllop och fest.

På torgen och i gångstråken finns över 20 gästande utställare som låter dig känna och klämma på allt det där som gör festen riktigt lyckad – från mat och logi till underhållning och dukning. På ett och samma ställe kan du kolla in festlokaler, vem som kan fixa tapas och vem som kan fixa bröllopstårta, vilka som kan spela livemusik, hur du kan tänka kring blommor och en massa annat.

Kärleksfullt välkommen till inspiration, planering och drömmar!

Läs hela nyheten  

Tävla och vinn ett bröllop på Väla!

I kärlekens tecken kan du i vår vinna ett riktigt drömbröllop på Väla. Den 16 juni har du och din partner chans att gifta er på Väla som bjuder på förberedelser, vigsel och fest med extra allt. Var med och tävla här!

Läs hela nyheten  

Wagner flyttar in med danskt herrmode

Väla välkomnar Wagner, en dansk herrmodekedja som sedan 1946 klär prismedvetna män med kvalitetskläder.

Varumärkena som säljs hos Wagner är bland andra Lindbergh, Bison och Junk de Luxe. I Danmark har Wagner över 50 butiker och finns även i Norge och Kina. I gången mellan Gamla torget och Stora torget hittar du kläderna du behöver till vardagens utmaningar och fritidens nöjen. 

Läs hela nyheten  
Hämta fler nyheter