Det är på Väla det händer

Här hittar du information om nya butiker, evenemang, erbjudande. Vi ses!

Nytt nummer ute nu!

Läs om höstens stora mode- och musikexplosion Väla Fashion Show, se bilderna från den stora kärleksfesten och mycket mer i det nya numret av Väla Magasin.

Läs hela nyheten  

KIDSBRANDSTORE har öppnat PÅ VÄLA

KidsBrandStore är en av Nordens största webbutiker när det kommer till kvalitetskläder, skor och accessoarer för barn och ungdomar. Nu finns det en butik mellan entré 1 och 6 på Väla. KidsBrandStore har märkeskläder från flera av världens ledande varumärken och några av dessa hittar du exklusivt hos kedjan. De säljer trendriktiga kläder från bland andra Ralph Lauren, Adidas,Gant, Tommy Hilfiger, Peak Performance, Lacoste och Lyle & Scott.

Läs hela nyheten  

Väla Fashion Show 27 oktober

Succén är tillbaka! Den 27 oktober är det dags för Väla Fashion Show igen. Det blir en härlig explosion av mode från Väla och artister. Shoppa för 1 000 kr och hämta din biljett i Väla Infocenter.

Läs hela nyheten  

VÄLA ❤ VARDAG

Välkommen till vardagen! Äntligen kan vi unna oss att styras av rutiner, klä oss vardagsfint, äta vardagsmat, fylla skolväskor och portföljer, vässa pennorna, ladda telefoner, datorer och plattor för en härlig höst full av vardagliga utmaningar.

På Väla har vi förstås fyllt hyllor, galgar och bord med allt du behöver för ett helt vanligt liv. Välkommen!

Läs hela nyheten  
Hämta fler nyheter