Det senaste från Väla

Fånga 70-talsmodet i vår
Besök vår jubileumsvägg

Fler nyheter

Fix My Phone har öppnat
Välkommen till Skechers

Det internationella skomärket Skechers har öppnat en ny konceptbutik på Väla. Här finner du ett brett utbud av träningsskor, sneakers, löparskor och mycket annat för kvinnor, män och barn. Alla produkter kännetecknas av hög kvalitet, överlägsen komfort och den senaste designen. Varmt välkommen att besöka butiken!

Nytt läge för Sir & Friends
Rekordmånga etableringar

Vi rivstartar det nya året med rekordmånga nyetableringar. En rad spännande butiker och matkoncept gör sin debut på Väla under de kommande månaderna. Bland de nya tillskotten hittar du Designtorget, Skechers, Je táime, Fix My Phone, Bvaldi och Chay Vegan. Utöver dessa nyheter kan vi utlova ännu fler butiker och kedjor som öppnar under våren.

Nya kundvagnar på plats

Välas nya kundvagnar är här. Vagnarna är speciellt utformade för att göra din shoppingupplevelse ännu enklare och mer bekväm. De är lite mindre än tidigare och enkla att styra, vilket gör det smidigt att navigera genom butikerna. För att göra ditt besök ännu mer familjevänligt har vagnarna sittplats för små barn. Kundvagnarna finns utanför entré 2, 3, 4 och 5 - redo att underlätta ditt besök hos oss!

Shoppa och få rabatt på däckbyte
Hämta fler nyheter