Det är på Väla det händer

Här hittar du information om nya butiker, evenemang, erbjudande. Vi ses!

Mimmi på besök 28 - 29 september!

Helgen den 28 - 29 september är Mimmi på Väla! Du hittar henne på Lekplatsen mellan kl 12-16, både lördagen och söndagen. Passa även på att rida på våra allergifria hästar!
Läs hela nyheten  

Lyxkonfektyr på besök

Den nya popup-lokalen nära Väla Infocenter har fått finbesök av Heavenly by Schöttinger. Här hittar du ett brett utbud av handgjord konfektyr baserad på mandel, lakrits, marsipan och vingummi – alla med olika himmelska smakkombinationer. Passa på att sätta guldkant på din egen tillvaro – eller någon annans.

Läs hela nyheten  

Caffé Nero har öppnat på Väla

Frukost, sallader och annat gott såsom grillad levain med rödbetshummus, grillad paprika och aubergine. Och förstås högklassigt kaffe med traditionell italiensk rostning. Det hittar du när du besöker nyöppnade Caffé Nero på Väla. Caffé Nero är en brittisk kedja som redan etablerat sig i Stockholm och nu expanderar till övriga landet. Väla-caféet är det första i Skåne och du hittar det i anslutning till Stora torget vid entré 6.

Läs hela nyheten  

Para-EM i bordtennis

Den 16 september spelas Para-EM i bordtennis på Helsingborg Arena dit spelare från 31 europeiska länder kommer för att göra upp om medaljerna – mästerskapet är även kval till Paralympics i Tokyo 2020. Redan den 31 augusti kan du träffa Europaeliten för Para-EM i bordtennis på Väla!

Program Väla 31 augusti

10.00             A-lags tränare har uppvisning

11.00             Para-landslaget har uppvisning, prova på att sitta i rullstol och spela pingis

12.00             Ungdomsverksamheten introducerar en ny pingisskola i Helsingborg

13.00             Para-landslaget har uppvisning, prova på att sitta i rullstol och spela pingis

14.00             Provspela mot en pingis robot

Läs hela nyheten  
Hämta fler nyheter