Det är på Väla det händer

Här hittar du information om nya butiker, evenemang, erbjudande. Vi ses!

Den Stora Trädgårdsfesten

Gå på den stora trädgårdsfesten på Sofiero den 23-25 augusti. Just nu: Väla-erbjudande. Få 30 kr rabatt. Biljett kostar med rabatt 120 kr istället för 150 kr. Gäller under perioden 1 juli-18 augusti.  Köp din biljett i Väla Infocenter.

Läs hela nyheten  

Minion på besök 24-25 augusti

Helgen den 24-25 augusti är Minion på Väla! Du hittar honom på Lekplatsen mellan kl 12-16, både lördagen och söndagen. Passa även på att rida på våra allergifria hästar!

Läs hela nyheten  

Beauty Bargain har öppnat på Väla

Beauty Bargain är ett nytt skönhetskoncept på den svenska marknaden och butiken på Väla är den andra butiken i Sverige. Fokus är på skönhet och välbefinnande men även kringprodukter som inspirerar och sätter guldkant på tillvaron. Sortimentet kommer att växla regelbundet och alltid ha pris och ”bargains” som överraskar.

Läs hela nyheten  

Hjärtstartare - för din trygghet

Varje år drabbas tiotusen svenskar av plötsligt hjärtstopp utanför sjukhus. Chansen att överleva ökar markant om livräddande insatser startar omedelbart. På Väla finns det därför flera hjärtstartare utplacerade. Ordningsvakterna på Väla genomgår årliga utbildningar i akutsjukvård för att kunna utföra snabba insatser vid behov. All personal på Väla erbjuds också kurser i HLR, hjärt- och lungräddning.

Läs hela nyheten  
Hämta fler nyheter