Det är på Väla det händer

Här hittar du information om nya butiker, evenemang, erbjudande. Vi ses!

Holland & Barrett har öppnat på Väla

På Holland & Barrett handlar du supermat, sporttillskott, kosttillskott och naturlig hudvård. Nu finns den brittiska kedjan på Väla. Och det är en rutinerad spelare som tar plats i Väla-laget. Den första Holland & Barett öppnade redan 1870. Idag finns det över 1 300 butiker och fler än 7 000 anställda globalt.

Läs hela nyheten  

Grattis på bröllopsdagen 16 juni!

Tänk att det redan har gått ett år sedan vi firade kärleken på Väla med bröllop och drop-in vigslar. Vinnarna av vårt bröllop Alexandra och Johannes och några av våra drop-in par uppdaterar oss om vad som har hänt det senaste året. Läs mer här.

Läs hela nyheten  

Kom till Välatainern!

Väla åker på turné för att möta ännu fler härliga människor i festliga sammanhang. Välkommen till Välatainern, en snyggt inredd container som är som en miniversion av Sveriges bästa shoppingcentrum med sommarens bästa shopping.

Tävla och vinn sommarprylar, få gratis styling och pimpa en egen t-shirt. Vi delar också ut sommarens bästa rabatthäfte med över 90 olika rabatter som du kan använda i Välas butiker. 

Turnéplanen för Välatainern hittar du här: http://valatainer.vala.se/

Läs hela nyheten  

Väla vann silver i Nordiska mästerskapen!

Förra året blev Väla utsett till Sveriges bästa shoppingcentrum och gick vidare till den nordiska finalen. Där blev det ett snyggt silver. Vi är stolta över att vara tvåa i hela Norden och bäst i Sverige. Stort och varmt tack till vår personal som gör ett fantastiskt jobb och alla våra besökare som hela tiden hjälper oss att utvecklas och bli ännu bättre.

Det är NCSC  - Nordic Council of Shopping Centers - som utser de bästa shoppingcentrumen. När de var klara med sin digra undersökning i vintras stod det klart att Väla var bäst i klassen i hela Sverige 2018 och skulle få tävla om den nordiska mästartiteln.

På NCSC Annual Conference på Münchenbryggeriet var det nära att bli ett nytt guld, men det gick istället till finländska Iso Omena Citycon, som nu går vidare och tävlar om att vara det bästa shoppingcentrumet i hela Europa.


 

 

Läs hela nyheten  
Hämta fler nyheter