Det är på Väla det händer

Här hittar du information om nya butiker, evenemang, erbjudande. Vi ses!

Wagner flyttar in med danskt herrmode

Väla välkomnar Wagner, en dansk herrmodekedja som sedan 1946 klär prismedvetna män med kvalitetskläder.

Varumärkena som säljs hos Wagner är bland andra Lindbergh, Bison och Junk de Luxe. I Danmark har Wagner över 50 butiker och finns även i Norge och Kina. I gången mellan Gamla torget och Stora torget hittar du kläderna du behöver till vardagens utmaningar och fritidens nöjen. 

Läs hela nyheten  

Kom och träffa Idol-redaktionen

Innan det är dags för den stora auditionturnén har du chansen att träffa Idols redaktion. Har du passion för musik, artistdrömmar eller har musik som hobby? Kom och sjung för Idol-redaktionen 16 februari kl. 16-18, vid Restaurangtorget. Tipsa om någon du tycker borde söka till programmet eller titta bara förbi för ett trevligt mingel.

Läs hela nyheten  

Väla ❤ juice och smoothies

Som att dricka lite sol… juice och smoothies hos Naked Juice Bar och Joe & The Juice. Förutom bär och frukter gör grönsaker juicen till ett nyttigt mellanmål eller en hel liten måltid i hälsans tecken. Var inte rädd för grönkål, avokadon, selleri, citron, morot, gurka, bladspenat, kokosvatten, mandelmjölk, ingefära, fänkål, rödbeta och broccoli

Vill du göra nyttigt ännu nyttigare? Kicka din juice med bär och frön.

  • Açai – sydamerikanska bär med mycket antioxidanter.
  • Goji – karotenrika bär från Tibet.
  • Chiafrön – mexikanskt frö rikt på omega 3 och protein.
  • Vetegräs – innehåller mycket klorofyll.
  • Ingefära – antioxidanter från roten som ger extra sting.
Läs hela nyheten  

Väla ❤ sportlov

Kom till Väla på sportlovet v 8 och var med på gratis aktiviteter.

  • Måndag-tisdag: Skapa och pyssla
  • Onsdag-torsdag: Bygg med lego
  • Fredag-lördag: FIFA-turnering och fritt spel på eftermiddagarna. Läs mer i nedan nyhet.

Skapa & pyssla
Fritid Helsingborg finns på plats under måndag och tisdag för skapande och pysselaktiviteter. Kom och gör din egna reflex. Reflexen kan man hänga i en nyckelring eller fästa på jackan/mössan, som kan lysa upp i vintermörkret. Aktiviteten riktar sig för barn från 10 år, har du yngre barn måste en vuxen vara med. Reflexerna kommer vara i form av sländor, ugglor eller kaniner. Barnen får själva välja en av dem.

Bygg med lego
Ett stort legohav av 100 kg blandat lego där barn och unga tillåts bygga och skapa fritt men även flera utmaningar och tävlingar. Bland annat byggutmaningen ”tillsammans bygger vi broar” där man i grupp får bygga en bro i lego som ska klara en viss vikt. Detta är både en samarbetsuppgift och en ”ingenjörsutmaning”. Biltävling där barn och unga får bygga egna legobilar som sedan släpps nedför vår bilbana – den bil som kommer längst vinner. Dessutom återskapa en klurig modell utan hjälp, ”finn fem fel” och flera andra byggtävlingar och utmaningar.

FIFA-turnering och FIFA-spel
Under fredagen och lördagen anordnas FIFA-turneringar. Anmäl dig kl 10 på Gamla torget, antingen fredag eller lördag. Gratis medverkan. Turneringen är uppdelat på ett gruppspel som spelas på förmiddagen och ett slutspel som spelas på eftermiddagen. Varje match spelas i 6 minuters halvlekar två mot två, H2H (Head to Head). Fina priser till topp tre vinnarna respektive dag från bl.a. Sennheiser. Under slutspelet på eftermiddagarna och däremellan finns möjlighet för fritt spel. Vi har även byggt upp en Fan-zone runt fontänen där du kan träffa proffspelare samt se dem spela. Eller så kan du bara komma för ett skönt häng. Läs mer nedan.

Läs hela nyheten  
Hämta fler nyheter