Det är på Väla det händer

Här hittar du information om nya butiker, evenemang, erbjudande. Vi ses!

Träffa tomten på Väla

I helgen kan du träffa Tomten på Väla. Du hittar honom på Gamla torget.

Läs hela nyheten  

Tävla med din jultröja och vinn upp till 5 000 kr!

Har du en riktigt rolig och unik tröja som åker fram till jul? Då har du chansen att vinna presentkort upp till 5 000 kr att handla för på Väla!

Jultröjorna är klassiker som inte funkar någon annan gång än i samband med jul. Hur många minns inte Colin Firths kreation i Bridget Jones Dagbok? Har du ett eget exemplar som drar blickarna till sig? Ta ett foto på dig själv i tröjan, lägg upp på Instagram och tagga inlägget med #Välajultröjan. Den 20 december drar vi vinnare som får presentkort att handla för på Väla! 1:a pris: 5 000 kr, 2:a pris 2 500 kr och 3:e pris 1 000 kr.

Tävlingskriterier

Tävlingen sker på Instagram. Du måste ha en öppen Instagram för att kunna delta. Har du inte ett öppet konto kan du istället maila bilden till info@vala.se. Tävlingen pågår fram till och med 12:00 den 20/12 och vinnaren av presentkorten presenteras klockan 16:00 den 20/12. Juryn består av representanter från Väla centrumledning samt Webbyrån Petra.

Så går det till

  • Ta en bild på dig i din unika jultröja. Lägg upp på Instagram och tagga #Välajultröjan.
  • Den 20 december presenteras vinnarna på vala.se.
  • Vinnarna får Väla-presentkort!
Läs hela nyheten  

Paketinslagning!

Nu kan du få hjälp att slå in dina paket på Gamla torget. Det kostar 20 kronor för ett litet och 40 kronor för ett stort. Pengarna går oavkortat till stiftelsen Min Stora Dag.

Läs hela nyheten  

Få din önskan uppfylld

Önsketrädet är tillbaka! Det står vid Gamla torget och varför ändra på ett riktigt vinnande koncept? Vi gör som tidigare: Du fyller i din Väla-önskning på en lapp med kontaktuppgifter och hänger upp lappen i Önsketrädet. Varje dag mellan den 1-23 december dras en vinnare som får sin önskan uppfylld.

Vinnarna presenteras på Välas Instagram och priserna hämtas i Väla Infocenter.

Läs hela nyheten  
Hämta fler nyheter