Det är på Väla det händer

Här hittar du information om nya butiker, evenemang, erbjudande. Vi ses!

Nyinvigning av Urban Modern

Urban Moderns nya ägare Mouhamed Fahs och Ali Sandro bjuder in till nyinvigning helgen den 24-26 maj. Alla handlande kunder får 20 % rabatt på hela sortimentet (gäller ordinarie pris). I butiken hittar du varumärken som Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Morris, Boomerang och R.M Williams. Välkommen till Urban Modern!

Läs hela nyheten  

Väla Magasin går som en dans

I nya numret av Väla Magasin möter du Linn Hegdahl, Landskronatjejen som den här våren gjort succé i Let’s Dance. Kolla också in snygga sommaroutfits och lär dig hur du tar bättre bilder med mobilen. Och så får du en massa sköna tips på hur du kan semestra på hemmaplan. Läs magasinet!

Läs hela nyheten  

På motorcykel mot kvinnovåld

Orange Day arrangeras på tre olika platser i landet. Men alla korteger har Norrköping som mål. Ett av eventen startar på Väla. Deltagaravgifterna och de pengar som samlas in i samband med eventet den 25 maj går till UN Trust Fund to End Violence Against Women.

De andra kortegerna startar i Borlänge och Stockholm. Alla möts upp i Linköping för en effektfull inmarsch i Norrköping några mil norröver. Förra året var det 1 500 motorcyklister som körde in i den östgötska metropolen för att belysa våldet mot kvinnor och flickor.

Det är Roddy Benjmaninsson - också känd som Hero från tv-programmet Gladiatorerna - som leder gänget som startar från Väla vid niotiden på lördagsmorgonen.

Läs hela nyheten  

The Shirt Factory har öppnat på Väla!

The Shirt Factory hjälper dig att hitta skjortan som har perfekt passform och välskräddade detaljer. Företaget startades för 30 år sedan. Fortfarande är det klassiskt hantverk som gäller. Skisserna görs för hand, de första proverna sys upp i ateljén i Stockholm. Det finns sedan tidigare 15 butiker i Sverige, de flesta i Stockholm, och nu finns också The Shirt Factory på Väla. Gå till deras butikssida.

Läs hela nyheten  
Hämta fler nyheter