Presentkort

Är du osäker på vad du ska ge bort i present? Satsa allt på ett kort! Välas presentkort är en uppskattad gåva som kan användas i nästan alla butiker. Du kan enkelt köpa presentkort online eller på flera platser inne på Väla.

Köp presentkort

För att göra köpet av presentkort ännu smidigare finns våra presentkortsautomater tillgängliga på fem strategiska platser: i dubbelgången utanför Glitter, vid Väla Infocenter, vid Restaurangtorget, i mittgången utanför Gant och utanför entré 5 där det är öppet dygnet runt. Det innebär att du snabbt och enkelt kan fixa en uppskattad present när det passar dig.

Du har möjlighet att ladda presentkortet med valfritt belopp mellan 100-5 000 kronor. Dessutom kan du köpa upp till tio presentkort med samma valör på samma köp, med en total maxgräns på 20 000 kronor.

Du kan även köpa Väla presentkort online. Observera att vid köp av presentkort online tillkommer en avgift på 29 kronor per transaktion. Mottagaren får ett värdebevis som är giltigt i 12 månader. Detta värdebevis kan enkelt lösas in mot ett presentkort med samma värde i våra presentkortsautomater på Väla. Smidigare kan det knappast bli.

Giltighet

Kortet är giltigt i 2 år från inköpsdatum och gäller i de flesta butiker på Väla. Det händer även att butiker byter system och då tillfälligt inte kan ta emot presentkortet. Vi jobbar på att få igång samtliga butiker och ber om förståelse för eventuella tillfälliga begränsningar.

Kolla saldo

Du kan kolla saldot på ditt presentkort genom att scanna QR-koden på baksidan av kortet. Rikta kameran mot koden, klicka på den gula länken som visas och följ därefter instruktionerna.

Företagskunder

Företagskunder har möjligheten att köpa presentkort mot faktura genom att placera sina beställningar via e-post. En bekräftelse skickas till dig via e-post så snart presentkorten är färdiga, vilket normalt sett tar upp till fem arbetsdagar.

Priset för företagsbeställningar är 50 kronor per beställning, med en tillkommande administrationsavgift på 10 kronor per kort. För att göra din beställning, vänligen skicka följande uppgifter via e-post till info@vala.se:

  • Företagsnamn
  • Organisationsnummer
  • Fakturaadress
  • Telefonnummer
  • Antal presentkort och önskat belopp
  • Tid och datum som presentkorten önskas hämta ut i Väla Infocenter
  • Namn och födelsedatum på den som hämtar presentkorten

En bekräftelse skickas till dig så snart vi mottagit din beställning. För att hämta ut presentkorten, besök Väla Infocenter under våra öppettider. Ingången närmast är entré 3.

Butiker som inte tar emot Välas presentkort:

Apple Store
Axfood Snabbgross
Folktandvården
Forex
Ieye
Ilva
OKQ8
Systembolaget
Sömmerskan på Väla
Kelly's Nails

Vi reserverar oss för alla eventuella förändringar. När nya butiker öppnar kan det ta några dagar innan de är igång med presentkorten, tack för din förståelse. Under våren 2024 bytte vi leverantör och system av presentkort. Det kan därmed förekomma att butiker inte ta emot äldre presentkort. Har du frågor kring detta, vänligen kontakta Väla Infocenter

Om vår samarbetspart

Välas presentkort är utfärdat av EML Payments (EU) Limited vars huvudkontor är beläget på 2nd Floor, La Vallee House, Upper Dargle Road, Bray, Co Wicklow, Irland A98 W2H9.