Personal shopping

Uppdatera din garderob och förhöj din stil med hjälp av Välas personliga shopper. Vår erfarna personal shopper Heléna Munkert Siroky har en gedigen bakgrund på Väla och står redo att guida dig genom stildjungeln oavsett ålder, klädstorlek eller budget.

Boka här

Heléna, med sin trygga hand och kreativa syn på mode, hjälper dig att undvika felköp, spara tid och bygga en smartare garderob. Genom hennes experthjälp får du inte bara en ny syn på din nuvarande garderob utan också massor av inspiration för att uppdatera din stil.

Att träffa vår personal shopper är inte bara praktiskt utan också roligt, inspirerande och utvecklande. Heléna är lyhörd för dina behov och samtidigt villig att utmana dig att se nya möjligheter och tänja på dina stilgränser.

Hur går det till?

Tjänsten är flexibel och kan anpassas efter dina specifika önskemål och behov. Boka tid genom att kontakta Väla Infocenter på 042-24 82 80 eller boka personal shopping online

Före träffen får du ett underlag att fylla i, vilket ger Heléna en förståelse för din stil, dina behov och förväntningar. Detta gör shoppingupplevelsen så personlig som möjligt. Vid mötet tar Heléna med dig till olika butiker där du får smakråd, inspiration och tips. Shoppingrundan varar cirka två timmar.

Vad kostar personal shopping?

Välas personal shopping kostar 700 kronor för cirka två timmar. Notera att du inte förbinder dig att köpa något under träffen. Kostnaden för de köp du väljer att göra tillkommer separat. 

Personal shopper på Väla

Vår personal shopper

Heléna Munkert Siroky har en mångårig erfarenhet på Väla med tidigare arbete i butik, på Centrumledningen och i Väla Infocenter. Hennes passion är att skapa en härlig shoppingupplevelse, ge inspiration och nya idéer samt hjälpa varje individ att känna sig som sitt bästa jag. Heléna älskar att lyfta, inspirera och utmana för att du ska se dig själv med nya ögon.