Sveriges bästa shopping

Väla bjuder på shopping i världsklass. Hos oss hittar du allt från mode och skönhet till sport och heminredning. Här finns stora internationella kedjor, lokala trendbutiker och ett stort utbud av restauranger. Välkommen!

Öppettider

Med våra generösa öppettider kan du besöka oss när det passar dig. Vi har öppet varje dag med undantag för några få dagar om året.

Hitta hit

Det är enkelt att ta sig till Väla - oavsett vilket fordon du väljer. Bussarna stannar precis utanför och vi har gratis parkering.

Mat & dryck

På Väla finns ett stort utbud av restauranger och caféer. Här finns allt från en enkel fika till en snabb lunch och lyxig middag.

Våra butiker

På Väla finns allt du behöver på ett och samma ställe. Stora internationella kedjor samsas med unika, lokala butiker.

Våra tjänster

Väla Work Zone
Ladda din bil
Lekplatsen
Personal shopping

Presenten alla vill ha

Är du osäker på vad du ska ge bort i present? Satsa allt på ett kort! Välas presentkort är en uppskattad gåva som kan användas i nästan alla butiker. Du kan enkelt köpa presentkort online eller på flera platser inne på Väla. 

Tillgänglighet på Väla

Vi strävar efter att erbjuda en så tillgänglig miljö för våra besökare som möjligt. Här finns handikapparkering nära entréerna, ledsagning för synskadade och utlåning av både rullstolar och elscootrar för personer med nedsatt rörlighet.