Hyr eventyta i Helsingborg

Vill du möta dina kunder på Väla? Då ska du hyra en eventyta hos oss på Väla i Helsingborg. Med 27 nya besökare varje minut, erbjuder Väla oändliga möjligheter att nå ut till din målgrupp.

Väla, beläget strax utanför Helsingborg, har en unik tillströmning av besökare och förnyelse är ett nyckelbegrepp för oss. Vi strävar alltid efter att vara fräscha och spännande. Event är en del av vår dynamiska mix, och vi är ständigt på jakt efter innovativa och genomtänkta koncept som vill synas hos oss. Här har du chansen att skapa affärer, få uppmärksamhet och träffa nya kundkontakter.

Flera attraktiva eventytor

På Väla finns flera attraktiva ytor för exponering, inklusive utomhusytor vid entré 2, 4, 5 och 6 samt vid Granngården. Vårt mål är att våra event- och utställningsytor ska hålla samma höga standard som resten av Väla. Vi kommer gärna med råd om vad som är möjligt och vad du bör tänka på. Fokusera på helheten och stick ut för att skapa uppmärksamhet, så blir ditt event eller pop-up en framgångsrik satsning.

Kontakta oss för att hyra

Vi har plats för dig och dina idéer. Kontakta oss så diskuterar vi hur vi kan förverkliga dem tillsammans. Låt oss hjälpa dig att skapa större upplevelser och göra bra affärer ännu bättre. 

Stefanie Persson, Uthyrare
Telefon: 042-24 82 90
stefanie.persson@skandiafastigheter.se