Banh Mi King

Bánh Mì King är en livlig och autentisk vietnamesisk street food-restaurangkedja som är dedikerad till att föra de rika smakerna från Vietnam till Sverige. Känd för sina signatur bánh mì-smörgåsar kombinerar Bánh Mì King traditionella vietnamesiska recept med färska, högkvalitativa ingredienser för att skapa en unik och läcker matupplevelse. Bánh Mì King serverar högkvalitativ comfort food som ger en smak av hemmet och traditionella rätter.

Vår mat

På Bánh Mì King är vi stolta över att erbjuda en mängd vietnamesiska rätter som passar olika smaker. Vår meny innehåller:

  • Bánh Mì Smörgåsar: Krispiga baguetter fyllda med smakrikt kött, färska grönsaker och våra specialsåser.
  • Pho: En traditionell vietnamesisk soppa gjord med rik buljong, risnudlar och olika sorters kött eller tofu.
  • Vårrullar: Färska och friterade rullar fyllda med en blandning av räkor, fläsk eller vegetariska alternativ, serverade med våra hemlagade dippsåser.
  • Bún Chả: En klassisk vietnamesisk rätt med grillat fläsk, vermicellinudlar och färska örter.

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är att leverera den autentiska smaken av vietnamesisk street food samtidigt som vi upprätthåller en kompromisslös kvalitet och kundnöjdhet. Vi strävar efter att skapa en välkomnande miljö där gästerna kan njuta av den komfort och rikedom som vietnamesisk mat erbjuder.

Våra platser

Bánh Mì King har flera platser runt om i Sverige, var och en som erbjuder en mysig atmosfär och en smak av Vietnam. Vår foodtruck, Bánh Mì King Express, tar våra utsökta rätter till olika platser, vilket säkerställer tillgänglighet och bekvämlighet för våra kunder.