Hälsokraft

I din Hälsokraftbutik på Väla hittar du ett brett utbud av hälsokost, kosttillskott, växtbaserade läkemedel, naturlig och ekologisk hudvård, supermat, ekologiska och hälsosamma livsmedel samt träningstillskott. Vi erbjuder säkra produkter från ledande varumärken som Holistic, Alpha Plus, Great Earth, Pharma Nord, Terra Nova, New Nordic, Superfruit, Better You, Weleda, Annemarie Börlind, Rosenserien, Dr Organic, Q for Skin och Organic Shop.

Vi säljer även sköna sandaler och skor från Axelda, Scholl och TT Brands. Vår personal kan göra hårmineralanalys (HMA) som är en värdefull hälsoanalys som med mycket exakta metoder mäter och berättar om kroppens närings- och mineralstatus under de senaste månaderna.

Vårt varumärke står för kunskap, kvalité och omtanke. Vårt mål är att inspirera dig till att leva ett hälsosamt liv i balans och att du återkommer till oss som en nöjd kund. Vi vill kalla vår butik en livsstilsbutik, där du kan lita på att vi kan våra produkter. Vår personal talar svenska, engelska, spanska och portugisiska.