Kolgrillen

Jag heter Milan Radjenovic och står för Kolgrillen på Restaurangtorget på Väla. Jag är i sanning en mångsysslare som nu äntligen funnit mitt kall. Som den nyfikna och sociala person jag är har jag provat mig fram i livet. Det har givit mig många nyttiga lärdomar och kompetenser, men det som överskuggar allt är att jag nu äntligen för möjlighet att förverkliga min dröm. Att varje dag få leva ut min passion – att måna om andra människor och laga och servera dem god och nyttig mat känns fantastiskt. Jag har hittat hem, helt enkelt.

Nu får jag dessutom realisera denna dröm på en av nordvästra Skånes största mötesplatser – Väla Centrum. Väla Centrum är mitt uppe i ett oerhört expansivt skede – här kommer många människor att vistas och göra affärer, det lockar mig oerhört. Att få vara en del av detta dynamiska företagsklimat är en ständig sporre till utveckling, både för mig, mina medarbetare och min verksamhet.

Som mitt namn kanske avslöjar har jag inte svenskt påbrå utan serbiskt. Jag pratar flytande serbiska och på menyn kommer ni att finna ett par rätter med ursprung från f d Jugoslavien. Här finner ni också exempel på mitt trademark – grillspett. ”Jag är en jäkel på grillspett!” Fokus kommer att vara på mat från Grekland och Medelhavet. Väl mött! Milan Radjenovic med personal, Kolgrillen