Pagelle

Pagelle grundades 1955 av Ivar Pagmar som ville skapa en naturlig mötesplats för kvinnor att förverkliga sig själva och sin stil. Den visionen lever kvar. Målet har alltid varit att ge ett unikt utrymme för kvinnan med förutsättningar att utveckla sin egen stil. Detta är fortsatt vår drivkraft och fortfarande det som inspirerar oss varje dag. Pagelle vill och kan erbjuda en personlig butiksupplevelse och att alltid ge service i världsklass.

Vi erbjuder noga utvalda, handplockade kvalitetskläder från attraktiva varumärken. Kvalité i både service, styling och upplevelse, med kläder som sitter bra, som passar kropp och personlighet. "Ålder är bara en siffra, vi vänder oss till den moderna kvinnan och mannen av idag och erbjuder egna unika varumärken tillsammans med noga utvalda kvalitetskläder.

Varumärken: Ralph Lauren, InWear, Part Two, Lois, Fiore, French Connection, My Aurora, Reset, Ilse Jacobsen, Holebrook, Mac, Ril`s, Shoebiz, Saddler, Luhta, Steve Madden, Park Lane, Long Island, Fynch hatton, Martinique med flera. Välkomna till Pagelle!