Ur & Penn

Välkommen till Ur&Penn, Sveriges ledande butikskedja för klockor och modeaccessoarer. Från ett prisvärt sortiment hittar du allt från stilrena till sportiga klockor och trendiga accessoarer för alla. Ta hjälp av vår erfarna personal som erbjuder en hög service och råd för att du ska hitta just det du söker för din stil.

Hos Ur&Penn i Väla Centrum hittar du varumärken från bland annat Axcent Black Oak, Citizen, Jacques Lemans, Festina Moretime QQ Equinox och T-Engine James&Son, California CK, Gant, Ivy n Rox, Calvin Klein, Marea Smartwatch Montini, Trend och Red Carpet heter våra bijouterier.

Vi har även drop in öronhåltagning med Inverness de flesta dagar i veckan. Vi har även trendiga smyckekollektioner till dam i stainless steel, 925 sterling silver, guldpläterat, 9 karat och 18 karat guld samt Grace silverkollektion.

Till herr har vi Urban Stories i stainless steel och även silver. Till barn säljer vi stainless steel, 925 sterling silver och 9 karat guld. Ett litet sortiment av vägg och väckarklockor erbjuder vi också. I samband med batteribyte erbjuder vi 20% rabatt på ett läderband eller en metallänk till Er klocka. Batteribyte utförs på de flesta armbandsur, även Certina och Tissot guldur.