Wagner

Wagner riktar sig till män i alla åldrar. Vi erbjuder en mix av varumärken och stilar för både yngre och mogna män där ett av ledorden är "value for money". Våra varumärken Lindbergh, Bison, Shine Original, Jacks och Junk de Luxe levererar design, kvalitet och pris i rätt balans. Mixen av varumärken gör också att vi erbjuda både slim fit och rymligare passformer upp till 4XL.

Wagner är det perfekta valet för den stilmedvetne mannen som vågar sticka ut, men som vill göra det med finess och rätt attityd. Vår personal kommer att göra sitt yttersta för att ge dig en trevlig shoppingupplevelse samtidigt som vi guidar dig till rätt stil och modell för just dig. Välabutikens 250 kvm har ett komplett sortiment med allt från jeans och t-shirts till kostymer och skjortor - och alltid med det lilla extra. Du hittar oss mitt emot Lyxxa, närmaste ingång är nummer 3 eller 6.

Sedan 1946 har Wagner levererat kvalitetskläder till stil- och prismedvetna män. Wagner är en av de ledande herrklädeskedjorna i Danmark med över 50 butiker men har också ett flertal butiker i Norge och Sverige. Vår passion är att klä dig i välsittande kläder med känsla för helheten så du kan alltid tryggt besöka oss när din garderob behöver en uppgradering. Välkommen till Wagner!