Zara

Zara erbjuder de senaste trenderna inom dam, herr och barns mode. Vi tillhör Inditex-koncernen, en av de största modedistributörerna i världen, som öppnade sin första Zara-butik 1975 i centrala A Coruña (Spanien) och som idag har mer än 5 500 butiker totalt med sina åtta kommersiella märken i 82 marknader. Zara har för närvarande mer än 1800 butiker i större städer på alla fem kontinenterna.

Framgången i Zaras kollektioner ligger i förmågan att känna igen och ta hänsyn till de pågående förändringarna inom mode, genom ständiga utformningar av nya modeller som också är ett svar på kundernas önskemål. Zara använder sig av en flexibel affärsmodell, som omfattar varje steg inom mode detaljhandel: designen, tillverkningen, distributionen samt försäljningen av mode i eget styrda butiker. Detta för att kunna anpassa sig till förändrade trender och att påverka genom att erbjuda nya produkter i sina butiker två gånger i veckan.

Zaras team av designers, som består av mer än 200 profissonella, arbetar med kontinuerliga utvärderingar utifrån kundernas preferenser, önskemål och krav och detta bidrar varje år till cirka 18.000 olika modeller för försäljning i butikerna. Zara syns främst i världens största shopping-områden, till exempel Oxford Street i London, Fifth Avenue i New York, Champs Elysées i Paris eller Ginza-distriktet i Tokyo. Detta ligger också till grunden för Zaras varumärkesprofil samt dess omsorgsfullt klädda skyltfönster och inredningen i butikerna. Välkomna!